Plictisit de fotbal, Benzema a fugit din Arabia Saudită fără nicio explicaţie

sâmbătă, 30 decembrie 2023, 15:30
2 MIN
 Plictisit de fotbal, Benzema a fugit din Arabia Saudită fără nicio explicaţie

Criticat pentru prestaţiile sale din ultima vreme, atacantul francez Karim Benzema ar fi părăsit Arabia Saudită fără nicio explicaţie.

Atacantul francez, care a semnat cu Al-Ittihad în acest an, nu a făcut parte din lotul care urma să se confrunte cu Al-Tai astăzi. Însă, meciul a fost amânat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

Potrivit lefigaro.fr, fostul atacant de la Real Madrid ar fi părăsit cu totul ţara şi nu a fost dată nicio explicaţie pentru absenţa sa.

Publicaţia saudită Al-Riyadiya susţine că fostul internaţional nu a participat la antrenamentele de joi şi vineri. Prin urmare, antrenorul Marcelo Gallardo nu l-a inclus pe lista de jucători convocaţi pentru meciul cu Al-Tai. De asemenea, Benzema şi-a închis contul de Instagram, care are 76 de milioane de urmăritori.

"Poate că este în dezacord cu clubul (…), dar asta nu-l scuză pentru că nu face niciun efort", a notat Al-Riyadiya, citată de site-ul cotidianului As.

"El iroseşte câteva ocazii foarte uşoare şi pare să-şi fi pierdut dorinţa de a juca fotbal", a adăugat jurnalistul sportiv saudit Abdel Karim Al Jasser la postul public Al-Ekhbariya.

Statisticile lui Benzema în Arabia Saudită în acest sezon au fost onorabile, cu 9 goluri şi 5 pase de gol în 15 meciuri, dar, la fel ca şi clubul său, care se află doar pe locul 6 în campionat, cu trei înfrângeri consecutive, atacantul trece printr-o perioadă nefastă. Francezul se află pe locul 7 în clasamentul golgheterilor, la mare distanţă de Cristiano Ronaldo (19 goluri).

Comentarii