Poli Iaşi – Remiză albă în ultimul amical al verii. Concluziile lui Grozavu

vineri, 07 iulie 2023, 12:24
2 MIN
 Poli Iaşi – Remiză albă în ultimul amical al verii. Concluziile lui Grozavu

Politehnica Iaşi a disputat vineri dimineaţă ultimul meci de verificare din această vară. La Bansko, în Bulgaria, unde s-a aflat în cantonament de lunea trecută, Poli s-a confruntat cu FC Krumovgrad, grupare promovată în vară, în premieră în istoria ei, în prima ligă bulgară. 

Rezultatul partidei care trebuia să aibă loc joi seară, dar a fost amânată din cauza ploii puternice, a fost 0-0.

Antrenorul ieşenilor, Leo Grozavu, a contat pe Jankov (’46 Ailenei) – Martac (’63 Kouadio), Katanec, F. Ilie (’75 Tincu), S. Şerban (’78 Ştefanovici) – Militaru (’46 Jatoba; ‘53 Mogoş; ‘67 Hrib), Vaşvari (’71 Fărcaş), Roman (’85 Ungurenaşu), Mogoş (’27 Itu; ‘55. R. Ion) – Hlistei (’55 Luis Phelipe), Vojtus (’46 Gheorghiţă). 
În celelalte teste din Bulgaria, Politehnica înregistrase două eşecuri – 0-2 (0-1) cu Botev Plovdiv (Bulgaria 1) şi 1-2 (1-1) cu FC Radnicki Nis (Serbia 1) – şi două victorii: 1-0 (1-0) cu FC Drita (Kosovo 1) şi 3-1 (1-1) cu FC Montana (Bulgaria 2).
Grozavu a tras concluziile după cel de-al doilea stagiu de pregătire centralizată a verii: „A fost un cantonament reuşit, chiar dacă a fost o perioadă de încărcătură, oboseală. Condiţiile au fost bune, pregătirea – bună, sper ca acumulările să se vadă în campionat. La ultima partidă amicală nu am jucat cu cea mai bună formulă, pentru că unii jucători au suferit accidentări şi am preferat să-i menajăm. Mi-aş fi dorit să joc cu echipa de bază, nu am reuşit. Săptămâna viitoare vom trage concluziile, vom stabili cine va mai pleca”.
În cursul după amiezii de astăzi, Poli, care a mai făcut un cantonament în această vară, la Ghimbav, Braşov, unde a şi jucat două reprize a 45 de minute fiecare, cu Farul Constanţa (scor, 0-1) şi FC Braşov (0-0), va pleca spre casă. Deplasarea se va face cu autocarul până la Sofia, cu avionul până la Bucureşti şi cu autocarul până la Iaşi. 
Jucătorii ieşeni vor fi liberi sâmbătă şi duminică şi vor relua antrenamentele luni dimineaţă, în Copou.
Politehnica va disputa primul meci oficial al sezonului 2023-2024 sâmbăta viitoare, la Cluj, cu echipa locală CFR. Partida din cadrul primei etape a Ligii I de fotbal va începe la ora 21:30. 

FOTO: Poli Iasi/Facebook

Comentarii