Poveste cutremurătoare: Bătrâni şi persoane cu dizabilităţi, căsătoriţi cu forţa pentru a le lua casele

miercuri, 06 decembrie 2023, 19:24
2 MIN
 Poveste cutremurătoare: Bătrâni şi persoane cu dizabilităţi, căsătoriţi cu forţa pentru a le lua casele

Poveste cutremurătoare, petrecută în Bucureşti. O familie a sechestrat bătrâni, dar şi bolnavi cu dizabilităţi fizice sau psihice pentru a le lua casele. Cel puţin cinci bărbaţi şi o femeie s-au căsătorit cu forţa, iar în felul acesta interlopii rămâneau cu proprietăţile lor.

Bieţii oameni au fost luaţi miercuri cu ambulanţele, iar cei care au putut să dea declaraţii au fost duşi la poliţie. Tot acolo au ajuns şi suspecţii – 11 la număr.

Poliţiştii de la Secţia 11 şi de la Investigaţii Criminale au descins dimineaţă la o casa din Sectorul 3, unde mai multe persoane erau ţinuţe cu forţa în condiţii teribile. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se vede cum bătrânii şi bolnavii eliberaţi sunt duşi în cărucioare sau pe targă la ambulanţe. Aparent retras, imobilul în care erau ţinute persoanele vătămate este situat totuşi central, între Bulevardul Unirii şi Calea Dudeşti din Capitală. De aici, poliţiştii au salvat şase persoane vătămate, toate cu vârste cuprinse între 50 şi 75 de ani.

Vorbim despre cinci bărbaţi şi o femeie, cu care membrii grupării ar fi încheiat căsătorii ca să le ia casele. Tot înăuntru, poliţiştii au găsit şi suma de 22.000 de euro.

Unul dintre cei implicaţi, un bărbat de 46 de ani, s-a căsătorit civil chiar în luna august cu o femeie de 72 de ani. Poliţiştii au găsit-o închisă în casă.

„- Să înţeleg că sunteţi căsătorită în momentul de faţă?
– Căsătorită, aşa, forţat.
– Forţat?
– Da…
– Păi cine v-a forţat, doamnă?”.

Iar iubita respectivului- o femeie de 35 de ani – s-a căsătorit de două ori cu doi bărbaţi de 71 şi 60 de ani, care au murit în 2016, respectiv 2019. O altă femeie de 30 de ani s-a căsătorit cu un bărbat de 80.

Cititi materialul integral pe stirileprotv.ro

Comentarii