Povestea tristă din spatele imaginilor hazlii cu bărbatul care se plimba gol prin Copou

marți, 20 iulie 2021, 21:15
2 MIN
 Povestea tristă din spatele imaginilor hazlii cu bărbatul care se plimba gol prin Copou

Săptămâna trecută, pe 14 iuie, un bărbat a ieșit gol pușcă la plimbare prin Copou. Mulți ieșeni s-au amuzat, însă acum s-a aflat că tânărul are o poveste tristă.

Se pare că bărbatul este în depresie. El și-a pierdut cartea de identitate, iar ieșenii sunt rugați să dea un semn dacă o găsesc deoarece mama tânărului dorește să-l ia cât mai repede în Italia, acolo unde lucrează, și are nevoie de acel act. Detaliile au fost postate pe pagina de Facebook "ESTI DIN IASI".

Redăm postarea de pe Facebook:

"Bună ziua membrilor activi din grup!!! Știți băiatul ăla de săptămâna trecută care defila la bustul gol prin Copou ????!!!! A circulat un clip cu el , gol pușcă….nu e nici o problemă că se râdea…la prima vedere așa e…dar povestea din spatele defilării lui e tristă…și e mult de povestit

Acum e internat la Socola (spitalul de Psihiatrie) ….cu depresie !

Rugămintea este următoarea:

Mihalache Cosmin îl cheamă , are o sora mai mică care locuiește in Iași , zona Copou (unde a și fost văzut și filmat) și BULETINUL lui se pare că tot prin zona aia la pierdut sau aruncat Cosmin intenționat.

Mama lui a venit cu primul avion disponibil, la vizitat , are nevoie de cartea lui de identitate , pentru al putea lua în Italia lângă ea….și de altfel și pe sora lui..

Poate totuși cineva la găsit și ne poate fi de ajutor….sau un indiciu cat de mic

Scrieți aici sau în privat !", a scris Răzvan Luca.

Comentarii