Preotul Francisc Doboş: La testul pentru anticorpi mi-au zărit câţiva solzi

vineri, 11 iunie 2021, 16:59
1 MIN
 Preotul Francisc Doboş: La testul pentru anticorpi mi-au zărit câţiva solzi

Preotul Francisc Doboş a avut o reacţie amuzantă şi ironică la adresa stareţului mânăstirii din Neamţ care a ţinut o predică în care a spus că vaccinarea favorizează apariţia unor solzi pe corpul uman.

Părintele Francisc Doboş, fost purtător de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti, a postat pe contul său de Facebook un mesaj ironic după ce stareţul mănăstirii Nechit din Neamţ i-a avertizat pe credincioşi că cei care se vaccinează anti covid se vor transforma în zombie, le vor creşte solzi pe piele şi vor fi loviţi de o serie întreagă de boli necruţătoare.

„Vin de la spitalul Matei Balș. Test pentru anticorpi & Co. Când s-au uitat mai bine la mine mi-au zărit câțiva solzi. Ups! Degeaba le-am zis eu că sunt de la peștele gătit zilele trecute. Nimic. Mi-au prescris imediat aghiazmă. Le-am zis că aia o pregătesc eu în noastre. Noroc că nu a trebuit să-mi dau jos și cămașa ca să nu mi se vadă aripioarele. De branhii nu mai zic nimic. PS. Doamne, ferește-ne de noi înșine! :)))”, a fost mesajul postat de Francisc Doboş.

Aflați amănunte de pe observatornews.ro.

Comentarii