Presiuni de la Bucale, cu rezistenţă la taclale. Iaca socotelile!

marți, 16 februarie 2021, 02:50
2 MIN
 Presiuni de la Bucale, cu rezistenţă la taclale. Iaca socotelile!

Din ce se vorbeşte printre oamenii de la Bucureşti mai informaţi de felul lor în privinţa politichiei de Bahlui, cică în ultima vreme s-ar fi făcut mai multe presiuni asupra şefei de la Usereul ieşean, madam Cozet, ca să cadă cumva odată la pace cu Chirica&Alexe în privinţa alianţelor locale, pentru a nu le mai lăsa celor doi motive la îndemână că, vezi Doamne, iată, de aia am cerut noi ajutor de la partidoi sau alţi trădători, pentru că madam Cozet nu vrea să bată palma!

Nu ştim însă deocamdată ce va face madama, dar ce se ştie este că problema echipei Cozet&Bodea este cumva de altă natură, dragi telespectatori. Este cam clar că oamenii vor să revină la candidaturile lor de la locale, în 2024, ceea ce este foarte de înţeles. Iar postura de a sta la Iaşi, atât în municipiu cât şi în judeţ, în opoziţiela cei doi liberali penali, din acest punct de vedere, pare de departe cea mai comodă şi cea mai profitabilă electoral.

Ceea ce este iarăşi foarte de înţeles, având în vedere argumentele juridice. Totodată, politic vorbind, dacă intri parte la putere alături de cei doi, e clar că nu mai ai gura la fel de slobodă nici acum nici peste 3-4 ani, nu-i aşa? Plus că, în viitoarea campanie, nu vei mai putea spune că vezi aia sau cealaltă, pentru că imediat ţi se va închide gura: păi, eşti parte şi tu, aşa că mucles! Deci, grea decizie… Apropo: voi cum aţi face, alta decât dând cu banu’?

Comicării penale cu Stan şi Bran de la Iaşi

Şi dacă tot veni vorba aluziv de mister Peni Hill de Bahlui, haideţi să vă mai spunem şi una haioasă! Acesta zice-se că, de la scandalul cu maşinile Zgoda încoace le tot spune apropiaţilor că mai mereu se simte urmărit, şi asta culmea, dintr-o maşină Zgoda, încât nici să doarmă bine noaptea nu mai poate.

Gurile rele mai zic că la ultima discuţiune a comicului Peni Hill cu tragicul Ghihocel, acesta din urmă i-ar fi spus celuilalt că de ce nu i-a zis mai de mult că a simţit că e urmărit, căci sigur şi el e urmărit, în cazul acesta. Numai că, dacă Peni se gândeşte la dosarul cu maşinile, buhaiul Ghihocel are în cap altceva: dosarul blocului făcut pe teren luat moca de la muniţip, afacere căreia, din ce se aude la radioşanţ, i-au luat de asemenea urma băieţii cei răi de la Cremenal.

Spuneţi aşadar şi voi acuma: sunt băieţii ăştia doi de plâns, sau de râs? Că noi am trântit deja băştile de bătătură, gândindu-ne cam pe unde ar putea fi ei pe la anul, pe vremea asta geroasă…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii