Prevăzători! Nişte săteni au fost văzuţi în timp ce îşi dezinfectau pâinea cu spirt medicinal!

marți, 13 aprilie 2021, 08:54
2 MIN
 Prevăzători! Nişte săteni au fost văzuţi în timp ce îşi dezinfectau pâinea cu spirt medicinal!

* Un corespondent ne-a informat aseară, emoţionat şi fericit, că până şi în cele mai izolate localităţi rurale românii respectă regulile şi au grijă mare de sănătatea lor şi a celorlalţi, dezinfectându-şi alimentele! El a surprins nişte săteni în timp ce turnau spirt medicinal dintr-un pet mic peste câteva felii de pâine – desigur, ca să omoare toţi coronaviruşii înainte de a le mânca: "Asta demonstrează că au grijă de ei şi de cei din jurul lor, să nu ia cumva, careva, vreun virus de pe pâine!" a tras el concluzia.

* Mai mulţi cetăţeni au fost surprinşi cu două nopţi în urmă, pe la ora 0.35, stând pe o bancă dintre blocuri şi bând bere împreună; cu toţii au spus că au ieşit din casă să-şi plimbe animalele de companie, peturile. Oamenii legii s-au arătat nedumeriţi, fiindcă nu se zărea în jur nici picior de animal de companie, dar suspecţii le-au arătat câteva peturi de bere la doi litri şi jumătate: "Astea-s peturile noastre, am ieşit să le plimbăm, să ia şi ele aer, că dacă le ţinem în casă le văd nevestele noastre şi ne fac gălăgie! Al meu mai are puţin şi după aia plecăm la culcare!" a explicat unul dintre ei.

* Au mai rămas puţine luni până când elevii din clasa a VIII-a vor susţine examenul de capacitate, iar cei mari, din clasa a XII-a, examenul de bacalaureat, aşa că venim şi noi acum în ajutorul lor cu o problemă de aritmetică: "Un automobilist pleacă de la Iaşi spre Bucureşti, la 11.00, cu 70 de kilometri pe oră, iar al doilea şofer pleacă de la Bucureşti spre Iaşi, la 10.30, cu 100 de kilometri pe oră; unde şi când se vor întâlni ei?". Răspuns: se vor întâlni la POPASUL CONSUMATORILOR! Situat într-un cadru natural, pitoresc, pe marginea şoselei! Ciorbă de burtă, ceafă de porc cu cartofi şi murături asortate, precum şi gustoşii mititei! Vinul casei, bere, ape minerale! Servire ireproşabilă la terasă, cu respectarea normelor de distanţare socială! Vă aşteptăm!

* Un cititor ne-a pus o întrebare: "Când sunt emoţionat, când vorbesc la telefon ori mă uit la un film captivant, îmi rod unghiile şi uneori înghit bucăţele de unghii, chiar şi pieliţe mici de la degete. Aş vrea să ştiu exact dacă bucăţelele astea sunt de post sau de dulce. Vă mulţumesc!". Un specialist îl lămureşte: "Stimate domn, bucăţelele de unghii şi pieliţele sunt de la dumneavoastră, aşadar de origine animală, deci nu sunt de post. Ar putea deveni de post doar dacă ar fi de origine vegetală, adică dacă aţi fi o vegetală. Singura soluţie e să beţi zilnic şi să vă faceţi lemn. Cu stimă!".

Comentarii