Comunicat de Presă

Prima ediție a Concursului Judeţean SPELL IT RIGHT! s-a desfășurat la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Iaşi

luni, 28 noiembrie 2022, 07:24
1 MIN
 Prima ediție a Concursului Judeţean SPELL IT RIGHT! s-a desfășurat la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Iaşi

Sâmbătă, 26 noiembrie 2022, la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" din Iaşi a avut loc prima ediţie a Concursului Judeţean SPELL IT RIGHT!, concurs realizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi, British Council, American Corner, MATE (Asociaţia Profesorilor de Limba  Engleză din Moldova), Centrul Educaţional Re-Mind Center şi editura POLIROM. 

Concursul SPELL IT RIGHT, inspirat de binecunoscutul concurs american SPELLING BEE, a avut ca activitate principală pronunţia corectă şi scrierea conform normelor limbii engleze, două componente de bază în demersul învăţării şi exersării unei limbi străine. 

La concurs au participat 370 de elevi din judeţul Iaşi, copii din clasele a III-a, a IV-a, a V-a şi a VI-a, aceştia având alături 50 de cadre didactice, profesori de limba engleză din judeţ, care i-au ajutat cu entuziasm şi dăruire să îndeplinească cu bine cerinţele acestei activităţi. 

Proiectul s-a bucurat de un real succes, astfel că organizatorii acestuia, catedra de limba engleză de la Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" Iaşi, abia aşteaptă ediţia următoare. 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii