Primăria a mutat punctele de colectare a ajutoarelor pentru refugiaţi

joi, 10 martie 2022, 23:29
1 MIN
 Primăria a mutat punctele de colectare a ajutoarelor pentru refugiaţi

Punctele de colectare a ajutoarelor pentru refugiaţii din Ucraina au fost mutate în centrele de cartier. Decizia a fost anunţată ieri de Primărie, în contextul vremii nefavorabile.

Singurul cort care a rămas în aer liber este cel din Piaţa Unirii. În schimb, celelalte au fost mutate temporar în centrele din Alexandru cel Bun (str. Tabacului 1), Păcurari (şos. Păcurari 34), Nicolina (str. Petre ţuţea 2), Frumoasa (bld. Poitiers 20-22) şi Tătăraşi (str. Vasile Lupu 82). Programul de colectare a rămas acelaşi, respectiv intervalul orar 9.00 – 15.00.

„În două săptămâni (de la debutul campaniei, n.r.) s-au strâns tone întregi de alimente, mii de pături, zeci de mii de produse de strictă necesitate, iar o parte însemnată a acestora au ajuns deja la refugiaţii de război aflaţi în zona oraşului înfrăţit Cernăuţi”, a declarat primarul Mihai Chirica, citat într-un comunicat al municipalităţii.

Primăria a făcut apel la populaţie să doneze în continuare produse alimentare neperisabile, lenjerie de pat, pături, pilote, produse de igienă sau jucării în stare de funcţionare.

Comentarii