Primăria Iaşi face angajări, inclusiv de şefi. Ce posturi au fost scoase la concurs?

joi, 18 februarie 2021, 02:56
1 MIN
 Primăria Iaşi face angajări, inclusiv de şefi. Ce posturi au fost scoase la concurs?

Primăria municipiului Iaşi face angajări. În perioada următoare, mai multe posturi din cadrul municipalităţii vor fi scoase la concurs.

Unul din cele mai importante posturi este cel de director executiv al Direcţiei de Transformare Digitală şi Implementare Smart City. Concursul va avea loc în primăvara acestui an şi va avea mai multe etape: selecţia dosarelor de concurs, proba scrisă şi interviul. Fiind vorba de o funcţie publică, aşa cum prevede şi legislaţia în vigoare, există câteva cerinţe pe care trebuie să le îndeplinească toţi cei interesaţi, conform noului Cod Administrativ, adică să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum şapte ani. În privinţa studiilor, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă în ştiinţe inginereşti, pe diferite specialităţi, cum ar fi inginerie industrială, inginerie mecanică, automatizări şi calculatoare, robotică, telecomunicaţii şi alte specializări din învăţământul politehnic.

În altă ordine de idei, tot în primăvara acestui an vor fi scoase la concurs nu mai puţin de şapte posturi la Direcţia Tehnică şi Servicii Comunitare, respectiv cinci posturi de ingineri şi două posturi pentru specialişti în design urban.

Primăria are o organigramă formată din 833 de posturi, din care sunt ocupate în prezent doar 611. Detaliile despre aceste concursuri vor fi publicate în perioada următoare pe site-ul Primăriei, www.primaria-iasi.ro, secţiunea „Concursuri“, şi vor fi publicate în mass-media.

Comentarii