Primăria își face reclamă cu un milion de lei din banii ieșenilor. Ziar color după modelul CJ

miercuri, 05 august 2020, 19:40
1 MIN
 Primăria își face reclamă cu un milion de lei din banii ieșenilor. Ziar color după modelul CJ

Primăria Iaşi caută o tipografie pentru săptămânalul său de informaţii. Potrivit anunţului afişat ieri pe platforma electronică de achiziţii publice, Municipalitatea este dispusă să plătească din banii ieşenilor un million de lei pentru acest serviciu pe următorii doi ani.

Un contract similar a fost încheiat anul trecut de Consiliul Judeţean pentru servicii de concepere grafică, machetare, redactare, tipărire şi distribuţie a Buletinului Informativ lunar „Vestea Judeţului”. Licitaţia a fost adjudecată anul trecut de Evenimentul SRL contra a 469 mii lei. La procedura lansată de Primăria Iaşi, termenul de depunere a ofertelor expiră pe 24 august, câştigătorul urmând să fie anunţat cel mai târziu în ajunul Crăciunului. Unicul criteriu de departajare este preţul cel mai scăzut. „Obiectul procedurii îl constituie achiziţionarea de servicii de tipărire a buletinului de presă săptămânal al Municipiului Iaşi într-un tiraj total de maxim 1,274 milioane de exemplare”, precizează Caietul de sarcini care însoţeşte procedura de licitaţie.

Acelaşi document precizează că prestatorul serviciului de tipărire a „Curierului de Iaşi” va trebui să asigure „verificarea, redactarea, corectarea şi tipărirea, precum şi realizarea de colete de minimum 500 de exemplare fiecare, pentru un tiraj de minimum 24.500 de exemplare/săptămână”. Publicaţia, care iese din acest an în 8 pagini color, la fel ca „Vestea Judeţului”, va fi distribuită de firma câştigătoare a licitaţiei la centrele de cartier ale Primăriei şi în instituţiile subordonate.

Comentarii