Probleme grave de lot la Politehnica

joi, 28 noiembrie 2019, 02:43
2 MIN
 Probleme grave de lot la Politehnica

 

 

 Platini e suspendat, alţi opt jucători au probleme de natură medicală, şase dintre ei fiind anunţaţi sigur indisponibili. Azi se pleacă spre Bucureşti pentru meciul de mâine, cu Dinamo Bucureşti

Politehnica Iaşi are serioase probleme de efectiv înaintea meciului de vineri, cu Dinamo Bucureşti, din etapa a XVIII-a a Ligii I de fotbal. Antrenorul Mihai Teja s-ar putea să nu poată conta pe nu mai puţin de şapte (!) jucători în disputa de mâine, din Capitală, prezenţele altor doi fotbalişti pe teren fiind incerte.

La capitolul suspendaţi apare Luis Carlos Almada Soares “Platini”. Fotbalistul din Insulele Capului Verde, care este, alături de Nicandro Breeveld, cel mai bine plătit jucător din lot, cu un salariu de 6 000 de euro net lunar, a încasat în disputa cu FC Voluntari, de sâmbăta trecută, al patrulea cartonaş galben stagional şi nu are drept de joc contra “câinilor”. Mult mai consistentă este lista accidentaţilor. După ce marţi preşedintele executiv Adrian Ambrosie anunţase că Adrian Gallego şi Bradley Diallo nu vor putea evolua, iar prezenţele lui Ştefan Târnovanu şi Breeveld sunt incerte în disputa cu dinamoviştii, ieri au apărut alte patru nume cu probleme: Marius Chelaru, Ovidiu Mihalache, Doru Popadiuc şi Alessio Carlone. Conform unor surse, din cei opt fotbalişti cu necazuri medicale doar Breeveld, care s-a antrenat normal ieri, ar putea fi apt de joc, ceva speranţe fiind legate şi de recuperarea lui Carlone. Despre ceilalţi şase jucători accidentaţi amintiţi, Târnovanu, Gallego, Diallo, Chelaru, Mihalache şi Popadiuc, s-a spus aseară că nu vor face deplasarea în Bucureşti. Dacă acest lucru se va confirma, antrenorul principal, Mihai Teja, va avea la dispoziţie un singur stoper de meserie la meciul cu Dinamo, Cosmin Frăsinescu. Principala soluţie de avarie pentru acoperirea postului de fundaş central este Breeveld.

Componenţa delegaţiei care va merge spre Capitală va fi definitivată după antrenamentul din această dimineaţă. Politehnica va pleca în cursul serii din Iaşi, cu avionul, la Otopeni. De acolo, echipa se va deplasa, cu autocarul, la Snagov, la hotelul Mirage, unde gruparea moldavă a mai stat şi în trecut. Poli va sta la Snagov şi după disputa cu Dinamo, care va începe la ora 20:30. Revenirea acasă se va face sâmbătă dimineaţă, tot pe calea aerului. După sosirea la Iaşi, trupa lui Teja va începe pregătirea confruntării cu FCSB, din runda a XIX-a, care se va derula în Copou, marţi, 3 decembrie, de la ora 20:30.

 

Comentarii