Bomba-Text umoristic

Profesori şi elevi leşinaţi de groază în timpul şcolii on-line!

duminică, 04 octombrie 2020, 07:49
2 MIN
 Profesori şi elevi leşinaţi de groază în timpul şcolii on-line!

Şcoala pe ecrane de laptop, tabletă sau telefon nu este şcoală, după părerea unora, fiindcă lipseşte contactul dintre elevi şi profesori; 

Cu toate astea, e mai sănătoasă la vreme de molimă şi prezintă avantaje pe partea economică: nu se mai irosesc bani pe transportul zilnic ori pe haine şi telefoane la modă (de lăudat în pauze) – plus că, după atâtea ore de holbat ochii la profesorii de pe ecran, şcolarii se satură de jocuri video şi preferă să iasă în natură. Cursurile on-line au făcut totuşi mii de victime:

                                                        *         *         *

* Domnul profesor Aurel Cerneală a căzut de pe scaun văzând pe ecran, în timp ce îl asculta pe micuţul Tiberiu Praştie, aflat la el acasă, un monstru cu colţi enormi şi cu o limbă imensă, care părea că vrea să-l înghită. Din fericire, bunicuţa lui Tiberiu a venit şi şi-a recuperat pechinezul, pe Pufiţă, care tocmai lingea obiectivul camerei video de la laptopul nepoţelului, mânjit cu cremă de ciocolată.

* Toţi elevii din clasa a VI-a B a Şcolii Gimnaziale din cartierul Bugetari au zbierat în timpul orei de geografie, iar fetiţele mai slabe de înger şi-au acoperit ochii cu mâinile. De-abia târziu doamna s-a prins că păianjenul rotofei şi păros, care îşi făcuse pânză în harta pe care a întins-o peste tablă, s-a refugiat pe obiectivul camerei web, unde a început să ronţăie de zor o muscă.

* Doamna Magnolia Cretă predă istoria de pe laptop la clasa a V-a D din cadrul Şcolii Generale "Ion Vodcă cel Cumplit", inclusiv micuţului Rareş Ciupercă, şi chiar are grijă să-i vadă pe toţi elevii săi ce fac în timpul orelor. Alaltăieri, doamna tocmai încerca să-i înveţe despre Egiptul Antic când nu s-a mai putut abţine şi a urlat "Mumiaaa! S-a trezit mumiaaa!". Micul Rareş s-a scuzat şi a explicat că aia, care s-a văzut pe ecran, nu era mumia, ci mamaia, bunica sa, care ieşise de la duş şi îşi căuta halatul sau un prosop. Vom reveni cu noi informaţii!

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii