Advertorial

Protejează-ți business-ul și angajații cu sisteme UV profesionale (P)

joi, 23 martie 2023, 13:48
3 MIN
 Protejează-ți business-ul și angajații cu sisteme UV profesionale (P)

Mediile de afaceri, indiferent de domeniul de activitate vizat, sunt supuse unor reguli foarte stricte când vine vorba de igienă și curățenie. Acest lucru are ca principal scop asigurarea unui cadru sigur de desfășurare prestare a muncii pentru fiecare angaja și, implicit, pentru clienții care vor intra în contact cu produsele sau serviciile furnizate. 

Dacă îți dorești să ai garanția faptului că toate standardele aferente sunt respectate, implementează sisteme UV SPECTRA – Professional UV Solutions și scapă de grija sterilizării suprafețelor.
 
Descoperă cum sistemele UV pot asigura o dezinfectare eficientă în mediul de afaceri
 
Spre deosebire de substanțele chimice clasice, razele ultraviolete demonstrează o eficacitate ridicată în combaterea virusurilor și bacteriilor și, totodată, nu prezintă niciun risc la utilizare, fiind ideale pentru orice situație sau mediu. Iată doar câteva dintre avantajele pe care aceste sisteme le prezintă și care te vor convinge că merită să optezi și tu pentru această metodă chiar acum:
 
1. Sistemele UV pot fi implementate în diverse industrii
 
Dată fiind siguranța dovedită a razelor UV-C, acestea pot fi utilizate cu precădere în orice industrie care impune reguli clare cu privire la igienizarea spațiilor. Sunt un puternic bactericid, nu provoacă daune, sunt insesizabile pentru ochiul uman și nu sunt toxice, lucruri care lărgesc sfera de aplicabilitate. Cu alte cuvinte, pot fi utilizate cu succes în industria alimentară, farmaceutică, pentru dezinfectarea piscinelor și zonelor de agrement, a bazinelor de stocare a lichidelor sau chiar a apei uzate, cu rezultate excelente.
 
2. Protejează-și afacerea împotriva riscurilor de contaminare cu ajutorul sistemelor UV-C de ultimă generație
 
Fiecare domeniu industrial are propriile reguli de funcționare, dintre care asigurarea unui spațiu de lucru igienic și steril se află pe primele locuri în topul importanței. De această condiție depinde atât performanța și randamentul angajaților, cât și calitatea rezultatelor furnizate către celelalte categorii de public. Cu alte cuvinte, succesul și imaginea afacerii tale poate fi influențat de măsurile pe care le iei din acest punct de vedere. Optarea pentru un sistem de dezinfectare cu ultraviolete se dovedește a fi foarte eficient și rapid, eliminând orice risc determinat de prezența unor agenți patogeni periculoși. 
La o simplă iradiere, peste 99% din virusuri, bacterii și mucegai sunt eliminate. Lungimea UV-C este capabilă să absoarbă rapid ADN-ul, ARN-ul și proteinele, ceea ce transformă aceste raze într-un puternic bactericid. Procesul determină totodată și blocarea replicării și multiplicării microorganismelor vizată, datorită reacției fotochimice. Cu alte cuvinte, obții un spațiu perfect steril instant, fără să fie nevoie de proceduri suplimentare sau de utilizarea unor substanțe chimice periculoase. 
 
3. Alege calitatea și siguranța pentru afacerea ta prin achiziționarea unui sistem UV performant
 
Sistemele de dezinfecție UV propuse de SPECTRA – Professional UV Solutions sunt adaptate nevoilor fiecărei afaceri. O echipă de profesioniști îți va prelua și analiza cererea, în așa fel încât să îți poată face recomandări personalizate pentru soluții practice și eficiente. Gama de produse este una variată tocmai din dorința de a acoperi cât mai multe nevoi, iar un serviciu de asistență tehnică este necesar și foarte util pentru a putea lua cea mai inspirată decizie.
 
În plus, beneficiezi și de garanție și servicii post-garanție pentru fiecare echipament cumpărat, pentru a te putea bucura de o utilizare performantă, lipsită de impedimente. Fiecare detaliu la SPECTRA – Professional UV Solutions este stabilit în așa fel încât să îți ofere ție și tuturor clienților o experiență de cumpărare completă, adaptată cerințelor comunicate, în urma căreia să te bucuri de o soluție de dezinfectare prin care să asiguri un mediu de lucru optim din toate punctele de vedere. 
 
Obține o sterilizare rapidă și eficientă a oricărei suprafețe cu ajutorul sistemelor UV de la SPECTRA – Professional UV Solutions!

Comentarii