Comunicat de presă

PSD cere alegeri anticipate la Iași! (P)

joi, 29 aprilie 2021, 09:35
2 MIN
 PSD cere alegeri anticipate la Iași! (P)

Avalanșa de probleme în justiție a conducătorilor principali ai județului și municipiului a declanșat stupoare și revoltă printre ieșeni. Situația este fără precedent fiindcă atât președintele de CJ, cât și primarul Iașului sunt inculpați în unul sau mai multe dosare penale.

Acest fapt a produs reacții ferme din partea viceliderului deputaților PSD, parlamentarul ieșean Silviu Macovei, care cere rezolvarea rapidă a crizei politice și de imagine prin care trece Iașul.

Silviu Macovei cere nici mai mult nici mai puțin decât alegeri anticipate: „Disoluția conducerii județului și a municipiului, degringolada de la vârful PNL Iași și „opoziția” eternă a USR trebuie rupte de destinele acestui județ și a municipiului. Este o catastrofă incalificabilă ca la Iași, unde nu avem practic nici un proiect serios în PNRR, să nu existe nici măcar un singur lider care să fie măcar frecventabil, ca să nu mai vorbim de influență la București.

Bugetul municipiului Iași este blocat complet, nu are cine să îl voteze. PNL nu poate coexista cu USR, iar PSD nu va vota un buget al unei administrații liberale care nu este capabilă de proiecte majore pentru oraș.

Consider că la Iași se impun ALEGERI ANTICIPATE, atât la județ, cât și la municipiu. Ieșenii trebuie consultați fiindcă aceasta nu este o situație obișnuită și nu poate fi decisă unilateral. Este vorba despre destinele multor oameni și tot oamenii trebuie să decidă cine și încotro îi conduce.

Sper că de această dată, noi, PSD, vom fi pregătiți să aducem în față oamenii potriviți pentru Iași!

Solicit demisia președintelui CJ Iași și a primarului muncipiului Iași, urmate de organizarea alegerilor anticipate!"

Comentarii