Razie la calea ferată: 14 permise reţinute pe loc

În numai câteva ore, s-au dat peste 100 de sancţiuni. Acţiunea a avut loc doar în municipiul Iaşi.

joi, 10 octombrie 2019, 01:50
1 MIN
 Razie la calea ferată: 14 permise reţinute pe loc

Poliţiştii ieşeni au ridicat 14 permise de conducere în urma unei acţiuni care a avut loc marţi, la trecerile de cale ferată. De asemenea, oamenii legii au dat peste 100 de sancţiuni contravenţionale. 

„La data de 8 octombrie, în intervalul orar 9.30 – 17.00, poliţiştii din cadrul municipiului Iaşi şi Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Iaşi au acţionat pe raza de competenţă, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice. În urma neregulilor au fost constatate 106 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 35.450 lei, dintre care 10 pentru eefectuarea de depăşiri neregulamentare, patru pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată şi 92 pentru alte abateri“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Unul dintre cei sancţionaţi cu reţinerea permisului de conducere a fost un tânăr care în timp ce conducea pe raza municipiului Iaşi „nu a respectat semnificaţia semnalelor acustice şi luminoase cât şi barierele coborâte  de la o trecere la nivel de cale ferată“, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii