Advertorial

Recuperarea medicală, esențială pentru redarea mobilității! (P)

luni, 16 noiembrie 2020, 02:50
2 MIN

Recuperarea medicală urmărește redarea mobilității pacienților de orice vârstă. Această nevoie poate apărea după diverse accidente, în urma unor operații sau a unei perioade lungi de imobilizare la pat, ori în numeroase afecțiuni care limitează capacitățile funcționale ale bolnavului.

Recuperarea medicală operează în principal asupra aparatului locomotor care poate fi afectat din numeroase cauze: boli neurologice, boli reumatismale, afecţiuni traumatice, etc.

Programul de recuperare medicală este stabilit de către medicul specialist, în urma consultației de profil și având în vedere tipul și stadiul bolii, dar și celelalte afecțiuni de care pacientul suferă. Astfel, este conceput un pachet de exerciții și proceduri pe care bolnavul trebuie să le urmeze, sub atenta îndrumare a asistenților specialiști, pachet care, în numeroase cazuri, trebuie reluat periodic.

Centrul de balneofiziokinetoterapie și recuperare Recumedis din Iași oferă o gamă largă de proceduri medicale din următoarele categorii:

    Kinetoterapie;

    Hidroterapie (duș subacval, masaj subacvatic, masaj cu aer, hidromasaj, baie carbonică, băi de plante);

   Electroterapie (curenți diadinamici, curenți interferențiali, curent Trabert, ultrasunet, laser, megnetodiaflux, TENS, curenți de medie frecvență, faradizare, băi galvanice);

   Masaj terapeutic;

   Magnetoterapie;

   Shockwave;

   Aplicații cu parafină;

   Lymphastim.

Centrul oferă posibilitatea efectuării procedurilor medicale de recuperare în regim decontat de către Casa de Asigurări de Sănătate Iași, dacă pacientul se prezintă cu o trimitere de la medicul de familie.

Menționăm că încă de la începutul pandemiei de coronavirus, Centrul Medical „Recumedis” Iași a inclus în planul de prevenire și protecție măsuri tehnice, igienico-sanitare și organizatorice, măsuri specifice pentru prevenirea riscurilor de infectare cu virusul SARS Cov-2 atât a pacienților cât și a personalului.

Deasemenea până la sfârștul anului 2020, la efectuarea de proceduri de recuperare medicală  la centrul Recumedis, primiți un dezinfectant de mâini.

Centrul de balneofiziokinetoterapie și recuperare Recumedis este localizat în Iași, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10.

Mai multe detalii puteți obține la telefon 0332/882864, fax 0332/882932 sau e-mail: office@recumedis.ro.

Nu uitaţi sănătatea dumneavoastră este pe primul loc!

Comentarii