Român arestat în Dubai după ce a fost confundat un un infractor. Cei doi au același nume și zi de naștere

sâmbătă, 23 decembrie 2023, 10:11
1 MIN
 Român arestat în Dubai după ce a fost confundat un un infractor. Cei doi au același nume și zi de naștere

Un marinar român a fost arestat în Dubai, după ce a fost confundat cu un infractor dat în urmărire internațională. Cei doi au același nume și sunt născuți în aceeași zi.

Navigatorul se află acum în spatele gratiilor, iar soția sa cere ajutor Ministerului Român de Externe.Cristian Pascu, un marinar din Tulcea, trece prin clipe teribile. A fost încătuşat şi trimis în spatele gratiilor, imediat ce a ajuns în Dubai, unde făcea escală în drumul său spre China. Ghinionul lui este că împarte acelaşi nume cu un infractor urmărit în toată lumea.

Marina Pascu, soţia marinarului, susține că bărbatul ei avea drum spre China și a făcut escală la Dubai. Acolo a fost oprit timp de 8 ore la imigrări, după care arestat și trimis în Abu Dhabi. Confuzia a pornit de la faptul că mai există o persoană cu același nume prenume, zi de naștere, lună și an, spune soția românului.

Coşmarul a început în urmă cu doi ani. De atunci, bărbatul a fost oprit si controlat la sânge în vămile din Europa. De fiecare dată, însă, lucrurile s-au lămurit. Acum, este prima oară când navigatorul a călătorit în afara Uniunii Europene, potrivit observatornews.ro.

 

Comentarii