S-a lăudat că are bani pentru o partidă de sex, dar în câteva clipe nu i-a mai avut

vineri, 29 decembrie 2023, 02:50
2 MIN
 S-a lăudat că are bani pentru o partidă de sex, dar în câteva clipe nu i-a mai avut

Dorinţa de a avea o aventură cu o femeie oarecare l-a costat pe un ieşean aproape toţi banii din buzunar. Nu femeia a fost însă cea care l-a jefuit, ci un necunoscut aflat întâmplător în zonă.

Pe 1 iunie, Gabriel M. a mers împreună cu fratele său şi un prieten, la un bar din zona Gării. După o vreme, fratele şi prietenul au plecat, iar Garbiel M. a rămas singur. Şi-a mai petrecut ceva timp bând şi jucând la păcănele. La un moment dat, a intrat în vorbă cu unul dintre cei care îşi făceau veacul prin jurul barului. Lui Gabriel M. i se făcuse chef de o aventură, iar interlocutorul i-a spus că ştie persoana potrivită. În jurul orei 15.00, Gabriel M. a început negocierile cu femeia în cauză. Nu s-au înţeles, pentru că bărbatul insista ca femeia să-l urmeze la domiciliul său din Dumeşti. Pentru a fi mai convingător, a scos din portofel teancul de bani pe care îl avea asupra lui, aproximativ 4.000 de lei, asigurând-o pe femeie că are cu ce să o plătească.

Momentul a fost suprins de Dumitru Gogu, un alt obişnuit al zonei, care stătea pe o bordură. Acesta s-a ridicat şi s-a năpustit asupra lui Gabriel M., încercând să-i smulgă banii. În învălmăşeală, teancul a căzut pe jos. Gogu a înşfăcat 3.300 de lei, i-a băgat în buzunar şi a rupt-o la fugă. A traversat în grabă spre autogară şi s-a pierdut printre blocuri.

Tâlharul a fost identificat repede. Poliţiştii judiciari îl cunoşteau, fiind cercetat anterior pentru săvârşirea mai multor infracţiuni similare. În faţa anchetatorilor, a recunoscut că luase doar 300 de lei, bani care i-ar fi căzut lui Gabriel M. pe când îi flutura în faţa femeii. Declaraţiile martorilor l-au contrazis însă, iar tâlharul şi-a recunoscut în cele din urmă vina în faţa instanţei.

Fapta fusese comisă de Gogu în timpul termenului de încercare stabilit pentru o condamnare cu suspendarea executării. Cazierul său i-a determinat pe judecători să nu-i mai acorde vreo nouă şansă, în pofida regretelor afişate de tâlhar. Acesta a fost condamnat la 3 ani şi 2 luni de detenţie. Pronunţată miercuri, sentinţa Judecătoriei poate fi contestată cu apel. 

Comentarii