Şansă la tragerea la sorţi în Cupa României

joi, 11 iunie 2020, 01:43
2 MIN
 Şansă la tragerea la sorţi în Cupa României

 

Poli va juca în semifinale cu Sepsi Sfântu Gheorghe.Turul va avea loc în deplasare, în jurul datei de 24 iunie.Returul va avea loc în Copou, în jur de 8 iulie

 

Politehnica Iaşi a avut noroc la tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României la fotbal, care a fost efectuată ieri, la Bucureşti. În penultimul act al competiţiei, formaţia pregătită de Mircea Rednic se va confrunta cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Primul meci se va disputa în deplasare, în jurul datei de 24 iunie, iar returul pe 8 iulie sau în apropierea acestei zile, în Copou. În cealaltă semifinală, se vor întâlni FCSB şi Dinamo Bucureşti. Pe lângă faptul că se va bate cu echipa cu cel mai slab palmares dintre cele rămase în competiţie, Poli are şi şansa de a juca prima manşă în deplasare. Din două motive. În primul rând, meciul decisiv pentru calificarea în finală îl va disputa pe teren propriu. Apoi, formaţia pregătită de Mircea Rednic va evita câteva drumuri crâncene. Asta pentru că în jurul datei de 20 iunie, Poli joacă în campionat la Voluntari, iar în jurul lui 27 iunie la Târgovişte. Cum partida de la Sfântu Gheorghe se va disputa între cele două dueluri din Liga I, ieşenii vor putea sta în zonă şi nu vor mai fi siliţi să se întoarcă acasă după meciul de la Voluntari şi să plece apoi spre Târgovişte, după jocul de Cupă.

Finala Cupei României este programată pe 22 iulie, la Craiova sau Bucureşti. Reamintim, câştigătoarea Cupei se califică în Europa League, alături de ocupantele locurilor II şi III din campionat. Campioana participă în Champions League.

Comentarii