Scandal pe internet: „Două doamne au construit un spital, iar Prodanca a fost desemnată Femeia anului”

luni, 18 decembrie 2023, 15:35
1 MIN
 Scandal pe internet: „Două doamne au construit un spital, iar Prodanca a fost desemnată Femeia anului”

Anamaria Prodan a primit titlul de Femeia anului și nu a ratat ocazia de a se lăuda cu marile ei realizări. Ea a primit titlul de Femeia anului 2023 în cadrul evenimenului Bucharest Fashion Week.

Impresara a fost extrem de fericită: "În vârf din nou! Eu și copiii mei suntem acolo sus și nu ne vom mai uita vreodată în jos după năluci. Am înțeles toți că apa și uleiul nu se amestecă și că noi suntem învingătorii vieții. Îi mulțumesc lui Dumnezeu secundă de secundă pentru tot și celor ce au votat pentru titlul de femeia anului! Vă mulțumesc și vă promit că niciodată familia Prodan nu va mai permite nimănui să o detroneze de pe locul 1".

Distincția primită de Anamaria Prodan a stârnit un val de reacții negative, în condițiile în care anul acesta, după mulți ani de muncă, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu au finalizat primul spital pentru copiii bolnavi de cancer din România, scrie ziare.com.

Actrița Oana Pellea a scris pe Facebook: "Pentru mine Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu sunt femeile anului 2023". Alte reacții au fost mult mai virulente: “Două doamne au construit un spital, iar Prodanca a fost desemnată Femeia anului. Asta e țara în care trăim”.  

Comentarii