Se caută locuri în care să fie adăpostiți caii de la Poliţia Locală

vineri, 13 martie 2020, 03:01
1 MIN
 Se caută locuri în care să fie adăpostiți caii de la Poliţia Locală

Serviciile vor costa în jur de 20.000 de lei pe lună.

Poliţia Locală caută o firmă care să asigure servicii de pensiune pentru cei 10 cai din cadrul Serviciului Călare. În acest sens, instituţia a lansat o licitaţie, iar costurile estimate se ridică la aproape 180.000 lei, inclusiv TVA. Ţinând cont că perioada de derulare a contractului este de 9 luni rezultă că, în fiecare lună, Poliţia Locală va cheltui circa 20.000 lei/lună pentru cazarea cailor.

Printre facilităţile care trebuie asigurate de către firme se numără găzduirea cailor în boxe individuale, sistem de iluminat la grajd, furajarea cailor de trei ori pe zi, depozite pentru hrană în condiţii optime, posibilităţi de lucru şi antrenament al cailor, supraveghere permanentă (inclusiv video) şi serviciu de potcovărie.

Contractul ar urma să se deruleze din 1 aprilie, în condiţiile în care Poliţia Locală aşteaptă oferte de la firme cel târziu până pe 18 martie. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar selecţia câştigătorului va fi făcută prin intermediul sistemului naţional de achiziţii publice, după ce, anterior, ofertele vor fi depuse şi în plic sigilat la sediul Poliţiei Locale din Bularga.

Comentarii