Seminar de fiscalitate Deloitte, pentru firmele ieşene

joi, 08 martie 2018, 02:50
2 MIN
 Seminar de fiscalitate Deloitte, pentru firmele ieşene

La sfârşitul acestei luni, Deloitte şi Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi organizează seminarul cu tema „Noutăţi fiscale – Provocările anului 2018”, dedicat mediului de business.  

Specialiştii Deloitte vor prezenta într-o manieră cât mai practică perspectiva preţurilor de transfer, cum trebuie să se pregătească o firmă pentru noile obligaţii şi eventuale provocări. „Seminarul va avea un caracter interactiv, iar cei de la Deloitte vor aborda inclusiv speţe concrete propuse de către participanţi, motiv pentru care încurajăm participanţii să transmită în avans propriile întrebări prin intermediul Formularului de înscriere. Este al 8-lea eveniment consecutiv organizat în parteneriat cu Deloitte la Iaşi şi ne bucurăm că putem oferi companiilor şi specialiştilor, la fel ca în anii trecuţi, oportunitatea dezbaterilor profesionale cu experţii unei companii din Big 4 (grupul celor mai mari patru companii de consultanţă şi audit la nivel mondial)” a declarat Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi. Vor fi dezbătute şi subiecte precum mecanismul plătii defalcate, frauda TVA, impozitul pe profit, înstrăinarea creanţelor, etc.

„După o perioadă de modificări legislative, este absolut necesară o actualizare a informaţiei în rândul firmelor şi specialiştilor, precum şi un schimb de idei vis-a-vis de modalitatea de citire, interpretare şi abordare a legislaţiei”, a menţionat Ciprian Gavriliu, director Departament Servicii Fiscale, Preţuri de Transfer, Deloitte România. Seminarul va dura opt ore şi va avea ca invitaţi lectori de top din cadrul Deloitte. Participarea se face doar pe bază de înscriere, deoarece locurile sunt limitate, formularul putând fi găsit pe site-ul www.cciasi.ro. Evenimentul va avea loc la sediul Camerei de Comerţ, pe data de 29 martie, începând cu ora 9.30. 

 

 

Comentarii