Semne rele anul are pentru Peni Hill: de ce nu mai vrea nimeni scaun de vice?

marți, 08 februarie 2022, 02:50
3 MIN
 Semne rele anul are pentru Peni Hill: de ce nu mai vrea nimeni scaun de vice?

Dacă până mai ieri sforarii partidoiului ieşean nu ştiau cum s-o mai tragă ca să-şi pună vice la premărie în subordinea lui Peni Hill, iacătă că de la trimiterea pe tuşă a acestuia din urmă totul s-a schimbat radical: nici vorbă să se mai ia în calcul impunerea unui vice. 

Asta, din câte îi cunoaştem pe băieţii de la partidoi, nu poate să însemne decât că au planuri cu bătaie lungă la premărie, ceea ce e normal, dar şi că, pe de altă parte, simt ei, sau ştiu mai multe, că ieşirea din scenă a lui Peni Hill e ceva serios şi cam definitiv.

Problema este, însă, că totul s-a petrecut cam din scurt, iar omul pe care îl pregăteau ei pentru 2024, prifectul, încă nu a ajuns să fie cunoscut de lume. Din cauza asta, cică printre anumite cotloane ale partidoiului se vorbeşte ca, în caz de anticipate, să fie trimit la încălzire un personaj cunoscut deja. Atenţie mare, însă: ne zic surse din zonă că, cică, nu ar fi vorba de cineva la care vă gândiţi!

PS: Faza cea mai haioasă este că, din ce ştiam noi, vicelui trădător de la USR liberalii tocmai îi pregăteau înlocuirea, urmând cică a-i oferi ceva la schimb, când hodoronc-tronc a căzut asta cu DNA. Ce se va întâmpla cu acest personaj tragi-comic, în spatele căruia cică trăgeau deja sfori conţilierii Dovleac şi Boss advocatul? Ei bine, pe loc repaus!

Şpil liric: sfărăraia din spatele unei numiri surpriză de la Iaşi

Numirea noului manager absolvent de Teologie la Operă, urmată de numirea la fel de surprinzătoare a unui adjunct al acestuia absolvent din aceeaşi direcţie şi, mai mult, personagiu care stă mai mereu la taclale cu Mitropolitul, pe lângă că a mărit influenţa lui Teo Fanfan în zona cu pricina, zice-se că a şi surprins pe multă lume care credea că politichia e fată mare şi devreme-acasă.

Căci erau unii oameni influenţi în târg care jurau că fostul manager nu va fi schimbat, că aşa au ei asigurări politice. Pe ce se bazau? Păi, dacă nu ştiaţi, cică mai întâi s-a zbătut Chirica pentru Şandru, fostul manager. S-a văzut însă câte parale mai făcea Chirica la Bucureşti, chiar şi mai uscat şi mai curat, adică netrimis în control judiciar.

Apoi, cică Şandru ar fi apelat la pilele adiacente: a vorbit vniversitarul privat Trompea la amicul Dâncu, menistru al Apărării, care la rândul lui a vorbit la colegul de la Cultură. Tot degeaba, însă. De ce a fost degeaba? Ei, aicea-i cuiul: vedeţi că sutana e câteodată mai influentă decât doctrina?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii