Serie de şedinţe extraordinare la CJ. Ce se va discuta

miercuri, 16 martie 2022, 02:50
1 MIN
 Serie de şedinţe extraordinare la CJ. Ce se va discuta

Şedinţa extraordinară convocată de îndată cu doar un minut înaintea orei de începere a trebuit să fie amânată cu o oră până s-au adunat destui consilieri judeţeni ca să fie îndeplinită condiţia de cvorum, respectiv să fie prezenţi în sală 19 aleşi dintre cei 37 ai CJ.

Pe ordinea de zi s-au aflat două proiecte de hotărâre. Unul pentru alocarea mai multor locuri pentru copiii neînsoţiţi (107), pentru persoanele cu dizabilităţi (57) şi pentru mame şi copii în dificultate din rândul refugiaţilor din Ucraina (28), cu cheltuielile aferente. Celălalt proiect vizează un parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Iaşi, pentru realizarea unei Gale a Laureaţilor Sportului Ieşean 2021, în data de 18 martie 2022. Vor fi premiaţi 40 de sportivi, suma totală aprobată fiind de 40.000 de lei.

Preşedintele CJ le-a spus celor prezenţi că o şedinţă similară urmează să aibă loc azi, tot cu două proiecte pe ordinea de zi, dintre care unul pentru acordarea unui sprijin bănesc pentru regiunea Cernăuţi (destinat copiilor din Mariupol refugiaţi aici) şi unul pentru un parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean, de organizare a unei Gale a profesorilor din mediul rural.

 

 

Comentarii