Sexul este tot mai bun odată cu trecerea anilor! Ce vedetă ne asigură de acest lucru

vineri, 03 iulie 2020, 16:26
1 MIN
 Sexul este tot mai bun odată cu trecerea anilor! Ce vedetă ne asigură de acest lucru

Este actriţă, fotomodel şi prezentatoare de televiziune, iar de-a lungul timpului a avut relaţii cu vedete de la Hollywood precum Jason Statham sau Billy Zane. A ajuns la 40 de ani şi s-a convins de un lucru: sexul devine din ce în ce mai bun odată cu trecerea anilor.

 

La 16 ani a câştigat un concurs de frumuseţe, iar uşile unei cariere de fotomodel i s-au deschis larg. Kelly Brook este o vedetă care se bucură de multă atenţie în Regat, dar nu numai. Este actriţă, fotomodel şi prezentatoare de televiziune. "The Italian Job" din 2003 este un reper important în carieră.

Recent, vedeta a mărturisit că viaţa sexuală este din ce în ce mai bună odată cu trecea anilor. Cum e posibil aşa ceva? Kelly a explicat totul într-un podcast. "Prietenul meu este italian şi are 35 de ani. Este normal să îi placă să aibă alături în pat o femeie cu imaginaţie şi fără inhibiţii. Cred că viaţa sexuală este din ce în ce mai bună odată cu trecerea anilor. Ai încredere în tine, nu mai eşti la fel de agăţat în anumite gânduri. Cu siguranţă, ştii ce îti place şi nu te mai temi să le spui cu voce tare. Când îmbătrăneşti te asiguri că primeşti tot ceea ce vrei", a povestit Kelly.

Citiţi materialul integral pe hotnews.ro

 

Comentarii