Show aviatic, salturi cu parașuta și multe surprize la Hangariada în acest weekend!

marți, 21 mai 2019, 09:48
2 MIN
 Show aviatic, salturi cu parașuta și multe surprize la Hangariada în acest weekend!

Între 24 și 26 mai 2019, la Aerodromul Alexandru Matei din Iași are loc cea de-a noua ediție Hangariada, singurul festival de artă și zbor din România.

Cea de-a noua ediție vine cu o nouă echipă de organizare și cu noi obiective de creștere a festivalului, astfel încât numărul de participanți să depășească 25.000 de oameni, iar orașul Iași să fie bine pus pe harta festivalurilor importante din țară.

Intrarea în festival este liberă, iar programul Hangariada cuprinde: show aviatic asigurat de „Hawks of Romania”, salturi cu parașuta, zboruri cu planorul, tiroliană, panou de cățărare, stand-up comedy, muzică live, petrecere Booha, discursuri inspiraționale, activități sportive, dansuri, ateliere handmade, teatru pentru copii și teatru pentru oameni mari, instalații de artă urbană realizate de Kaps Crew, vendori cu mâncare și băutură, spații special amenajate pentru animalele de companie, un cort special Mama și copilul și un spațiu de joacă pentru copii, de peste 1300 mp.

Dacă vineri hangarienii se vor bucura de o super-petrecere Booha, iar sâmbătă vor avea parte de multă muzică live, duminică, după ce merg la vot, toți fanii festivalului sunt așteptați la două spectacole de stand-up comedy cu Sergiu Floroaia, Toma Alexandru, Cristi Popesco și Sorin Pîrcălab, patru dintre cei mai apreciați comedianți ai momentului, ale căror spectacole sunt sold out imediat. Bilete și informații despre spectacolul de stand-up de la Hangariada se găsesc.

Aflați amănunte de pe hangariada.ro și Facebook.

Comentarii