Simona Halep, lovitură de rever de 10 milioane de euro

sâmbătă, 09 decembrie 2023, 15:05
1 MIN
 Simona Halep, lovitură de rever de 10 milioane de euro

Simona Halep a acumulat o experienţă impresionantă nu doar în lumea tenisului, ci şi în mediul afacerilor. Fostul număr 1 WTA, care a câştigat din tenis peste $40 de milioane a făcut o serie de alegeri inspirate, în tranzacţiile imobiliare.

Dincolo de banii pe care i-a primit din contractele de publicitate rămase deschise, în ciuda imaginii pătate de procesul cu Agenţia Internaţională a Integrităţii în Tenis, Simona Halep şi-a sporit veniturile în 2023 cu peste 10 milioane de euro.

Suma a fost atinsă prin vânzarea a două imobile de lux; conform Orange Sport, Simona Halep şi-a vândut vila de la Snagov pentru suma de 4,2 milioane de euro, dar şi vila pe care o deţinea în Municipiul Bucureşti pentru circa 6 milioane de euro. 

Jucătoare profesionistă încă din anul 1995, Serena Williams a câştigat în cele două decenii şi jumătate de tenis $94,518,971, o sumă pe care, natural, a reinvestit-o în continuarea carierei, dar mai ales în business.

În prezent, Serena Williams este implicată financiar în nu mai puţin de 66 de start-up-uri şi deţine, alături de Venus Williams, acţiuni în proporţie de 0,5% din valoarea totală a echipei de fotbal american din NFL, Miami Dolphins. 

Vezi mai multe detalii pe sport.ro

Comentarii