Simulare Bacalaureat 2024: Subiectele date la proba istorie

marți, 05 martie 2024, 14:30
1 MIN
 Simulare Bacalaureat 2024: Subiectele date la proba istorie

Elevii de clasa a XII-au care au susţinut proba obligatorie a profilului la Istorie au avut de scris un eseu despre evoluția politică a României în secolul al XX-lea, potrivit subiectelor obţinute de Edupedu.ro. Vezi mai jos, în articol, ce subiecte au primit elevii.

Proba de Matematică sau de Istorie de la simularea de Bacalaureat 2024, în funcţie de profilul urmat la liceu de elevii de clasa a XII-a, a început marţi, 5 martie, de la ora 09:00, şi durează trei ore.

La istorie au dat examen elevii de la filiera teoretică, profil umanist, toate specializările, filiera vocaţională – profil artistic, toate specializările – profil sportiv, toate specializările – profil pedagogic, specializările: bibliotecar-documentarist, instructor-animator, instructor pentru activităţi extraşcolare, pedagog şcolar, educator-puericultor – profil teologic, toate specializările.

Timpul de redactare a subiectelor pentru fiecare probă scrisă a fost de 180 de minute şi s-a calculat imediat după distribuirea, către candidaţi, a subiectelor.

Rezultatele de la simulare, pe 15 martie, nu vor fi făcute publice, dar vor fi comunicate prin profesorii elevilor. Potrivit procedurii, rezultatele nu se contestă (art. 13, alin. 8 din procedură) şi pot fi trecute în catalog la cerere.

Vezi mai multe detalii pe edupedu.ro

Comentarii