Soţia lui Dacian Cioloş se plânge că este discriminată din cauză că nu e vaccinată

joi, 20 mai 2021, 09:27
1 MIN
 Soţia lui Dacian Cioloş se plânge că este discriminată din cauză că nu e vaccinată

Valerie Cioloş, soţia liderului USR PLUS, susţine, într-un mesaj pe Facebook, că este discriminată din cauză că nu s-a vaccinat şi trebuie să stea în carantină, la întoarcerea din Franţa, ţară pusă de CNSU pe lista roşie. Valerie Cioloş a avut COVID-19 în urmă cu trei luni şi consideră că are suficienţi anticorpi încât să nu transmită virusul. „Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină”, scrie aceasta. Într-un alt mesaj, aceasta îi anunţă pe cei care s-au înscris la cursul său de mindfulness că îl va ţine online deoarece i-a fost „impusă” carantina.

„Surpriză la aeroportul din Bucureşti. Vin din Franţa unde am plecat o săptămână să-mi vad parinţii. Nu fusesem de 10 luni. Am tot cântărit înainte de a pleca. M-am informat (mi-a luat o jumătate de zi…): să nu fac rău nimănui, să pot respecta regulile, să îmi pot ţine cursul MBSR în sală la întoarcere.

*Când am plecat, Franţa era pe lista “galbenă”. A trecut în “roşu”- aşa, de la o zi la alta. Ghinion!

*La întoarcere am aflat că sunt obligată să intru în carantină. Ok.

Cititi si: Dacian Cioloş nu s-a vaccinat încă: „Niciun vaccin nu trebuie să fie obligatoriu. E dreptul tău asupra corpului tău

*Dar am făcut Covid acum mai puţin de 3 luni deci în mod normal sunt imunizată. Nu contează. Tot în carantină trebuie să stau.

*Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină cu toate că tot de anticorpi şi imunizare vorbim şi la cei vaccinaţi şi la cei care au făcut boala. Oups!!!

Stai! Asta oare nu este discriminare?

Care e diferenţa între o imunizare naturală facută cu boala şi o imunizare indusă? Întreb. Pe bune”, scrie Valerie Cioloş.

Cititi materialul integral pe digi24.ro

 

 

Comentarii