Spitalul de Copii are un post liber de medic dermatolog

sâmbătă, 27 august 2022, 01:50
1 MIN
 Spitalul de Copii are un post liber de medic dermatolog

La Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iaşi se caută în această perioadă un medic dermatolog care să ocupe postul prin concurs. Postul vacant de medic specialist în dermatologie pentru compartimentul de profil a fost scos la concurs, acesta urmând să aibă loc luni, 29 august. 

Compartimentul de dermatologie de la Secţia clinică pediatrie III din cadrul spitalului funcţionează cu cinci paturi.

„A fost nevoie de un astfel de compartiment întrucât frecvent avem pacienţi copii cu patologie de specialitate. Am beneficiat până acum de ajutorul unui medic cu care am avut un contract de colaborare, dar avem nevoie de prezenţa permanentă a unui specialist pentru a putea răspunde prompt fiecărei solicitări, iar astfel să putem asigura asistenţă medicală pediatrică de înaltă specialitate”, a precizat Alina Belu, managerul Spitalului de Copii.

În cadrul compartimentului sunt oferite mai multe servicii medicale cum ar fi diagnosticarea şi tratarea bolilor pielii, mucoaselor, unghiilor şi părului.

Tot în această perioadă se scot la concurs şi alte posturi, cum ar fi cel de medic primar în specialitatea alergologie şi imunologie clinică, farmacist cu drept de liberă practică în farmacia spitalului sau biochimist principal confirmat în specialitatea biochimie medicală cu experienţă în imunologie clinică şi hematologie la Laboratorul de analize medicale. 

Comentarii