Staţia de taximetre de la Hotel Select va fi desfiinţată

sâmbătă, 26 martie 2022, 02:50
2 MIN
 Staţia de taximetre de la Hotel Select va fi desfiinţată

Comisia de circulaţie de la nivelul Primăriei a aprobat noi măsuri în circulaţia rutieră. În primul rând, este vorba de unele restricţii de trafic în contextul organizării a trei evenimente în perioada următoare. Una dintre manifestări este organizată astăzi de către Mitropolia Moldovei şi Bucovinei ("Marşul pentru viaţă") în intervalul orar 13.00 – 16.00. 

În funcţia de amploarea evenimentului, se pot institui restricţii temporare de trafic pe traseul Piaţa Unirii – str. Muzicescu – bld. Independenţei – str. I.C. Brătianu – bld. ştefan – Piaţa Unirii. Pentru 2 aprilie (tot într-o zi de sâmbătă), Comisia a avizat favorabil un traseu propus de Asociaţia Motociclismului pentru toţi în ideea organizării un marş pe două roţi dedicat deschiderii naţionale a sezonului Moto.

În acest sens, ar putea fi instituite restricţii pe străzi din zona centrală (Independenţei, Tudor Vladimirescu, Palat, Elena Doamna) şi Copou. Pe 17 aprilie, într-o zi de duminică, vor fi restricţii aferente desfăşurării semimaratonului pe un traseu similar cu cel propus de motociclişti. Alte măsuri adoptate de Comisia de circulaţie au vizat semnalizarea rutieră prin instituirea a două noi sensuri unice: aleea Păcurari (între Alpha Bank până la căminul de la Piaţa Păcurari) şi pe str. Walter Mărăcineanu.

De asemenea, pe aleea Mihail Sadoveanu, sens spre Breazu, la solicitarea unui rezident, vor fi montate limitatoare de viteză curbă periculoasă, iar o trecere de pietoni va fi semnalizată corespunzător. Nu în ultimul rând, Comisia a discutat şi despre desfiinţarea şi relocarea staţiei Taxi din zona Piaţa Unirii (Hotel Select), la propunerea Poliţiei Rutiere, măsură care, de principiu, a fost aprobată. 

Comentarii