Comunicat de presă (P)

Suntem forțați să le plătim pensii speciale celor care au căpușat și devalizat Iașul timp de 30 de ani! (P)

marți, 11 februarie 2020, 02:50
2 MIN
 Suntem forțați să le plătim pensii speciale celor care au căpușat și devalizat Iașul timp de 30 de ani! (P)

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, a declarat duminică, la Iași, că după moțiunea de cenzură PSD se luptă în Parlament să respingă ordonanța dată de PNL pentru eliminarea pensiilor speciale din administrația publică locală și astfel toți cei care au ratat demararea marilor proiecte de investiții și ne-au izolat economic în ultimii 30 de ani: Constantin Simirad, Gheorghe Nichita, Maricel Popa, vor primi indemnizații consistente din bugetele locale.

” Iașul a suferit 30 de ani în captivitatea Partidului Social Democrat, fiind, asemenea reportajelor, un veritabil județ la stăpân, de la Solcanu, Simirad, Nichita și până la Maricel Popa, cu toții s-au arătat mult mai preocupați de rezolvarea unor interese și foloase personale și de partid, trocul lor cu liderii de la București păgubind constant interesele ieșenilor și ale regiunii.

Sub administrația locală și județeană patronată de Maricel Popa și Partidul Social Democrat putem vedea că toate orașele județului Iași s-au degradat vizibil, nivelul de trai a scăzut, perspectivele de dezvoltare au dispărut, investitorii lipsesc, depopularea lovește crunt și din păcate, viitorul, văzut prin prisma cetățeanului, nu arată bine!

Costat că după 3 ani de tăcere și inactivitate, demiterea Guvernului Dăncilă și venirea liberalilor la guvernare au fost cele mai frumoase cadouri, adevărate guri de oxigen pentru PSD Iași și liderii săi de paie, o organizație sufocată de slugărnicie și interese obscure, absentă total din viața comunității ieșene.

Pentru prima dată după 3 ani de dictatură Dragnea-Benea-Arsene au avut  voie și Maricel Popa și licuricii săi să comunice, să își facă mână cum s-ar spune în ale comunicării, pentru că trebuie să recunoaștem: în 3 ani de guvernare PSD peste Iași s-a tras cortina, s-a așezat nu doar praful poluării, ci și praful peste proiectele promise triumfalist din 2016.

Bugetul Iașului este și anul acesta unul al sărăciei și nu din prisma imensului potențial pe care județul îl oferă, ci din cauza lipsei unei viziuni manageriale de ansamblu, în care sunt atrași investitori noi și puternici, este facilitată dezvoltarea parcurilor industriale și sunt identificate și fructificate toate oportunitățile de dezvoltare. ”, a declarat Costel Alexe, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

 

Comentarii