Tabără gratuită organizată de o parohie pentru copii: ateliere, pelerinaj, foc de tabără

luni, 08 iulie 2019, 01:57
2 MIN
 Tabără gratuită organizată de o parohie pentru copii: ateliere, pelerinaj, foc de tabără

Aproximativ 50 de copii vor putea participa la o tabără de vară gratuită care se va desfăşura în perioada 22-24 august la Parohia „Sfântul Nicolae“ Mălăieşti.

Tabara de zi pentru copii „Copilărie, Artă şi Tradiţie“ se află la prima ediţie, iar participarea tinerilor la activităţi este gratuită. Copiii vor putea participa la ateliere de creaţie, hand-made, pictură pe sticlă, tir cu arcul sau fotbal.

Tinerii vor fi atât din parohia organizatoare, cât şi din alte localităţi învecinate, iar pe parcursul celor trei zile, participanţii vor fi implicaţi în ateliere de creaţie de obiecte decorative hand-made, pictură pe sticlă în tehnica „imitaţie vitralii“, mozaic decorativ cu piese ceramice, modelaj lut polimeric, placare cu foiţă, karaoke, opincărit, şah, tir cu arcul, tenis de câmp, fotbal, golf, lucrul la războiul de ţesut, realizarea unor motive tradiţionale cu acul şi aţa pe etamină, încondeiere de ouă, dar şi activităţi de dezvoltare personală.

În ultima zi a taberei, tinerii vor merge într-un pelerinaj cu autocarul la Mănăstirea Miclăuşeni din judeţul Iaşi, ultima seară urmând să se încheie cu discuţii în jurul unui foc de tabără.

Copiii care participă la activităţile taberei vor beneficia de mic dejun şi prânz, dar şi de toate materialele necesare desfăşurării atelierelor de creaţie, de tricouri personalizate, iar la final li se va acorda şi câte o diplomă de participare. Partenerul acestui proiect de tabără pentru copii este Consiliul Judeţean Iaşi.

Comentarii