Tânăr din Iași, ucis în Botoșani. Prietenii, înjunghiați. Doreau să rupă o relație

duminică, 25 octombrie 2020, 09:59
2 MIN
 Tânăr din Iași, ucis în Botoșani. Prietenii, înjunghiați. Doreau să rupă o relație

Un bărbat de 29 de ani a înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cu un cuțit, trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 și 35 ani, toți din judetul Iași, pe o stradă din localitatea Frumușica, județul Botoșani.

UPDATE

Cei trei tineri înjunghiați au vârste între 22 şi 35 de ani și sunt din localitatea Deleni, județul Iași.

În urma unui apel la 112, la faţa locului au fost trimise trei ambulanţe, dintre care două cu medic. Cele trei victime au fost transportate la spital.

„Doi pacienţi prezentau plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui, unul anterior, celălalt posterior. Pacientul de 20 de ani a fost dus direct în sala de operaţii, lama cuţitului atingându-i plămânul”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

Al treilea tânăr, în starea cea mai gravă, a fost preluat de ambulanţa cu medic a SMURD în şoc hemoragic. Acesta prezenta mai multe plăgi craniene provocate cu un topor, dar şi o plagă la piept și una la nivelul gâtului.

„Pacientul a fost preluat în stop cardio-respirator, cu pierdere importantă de sânge. A fost transportat în curs de resuscitare la Urgenţe, însă, din păcate, nu s-au mai putut restabili funcţiile vitale. A fost constatat decesul”, a precizat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

TEXT INIȚIAL

„Cercetările efectuate au stabilit că victimele se deplasaseră la domiciliul autorului cu intenția de a purta discuții cu o tânără care locuia la acesta, în scopul convingerii acesteia să renunțe la relația pe care o avea cu autorul. În împrejurările arătate, între autor și victime a izbucnit un conflict spontan, pe fondul căruia s-a produs agresiunea”, au transmis polițiștii.

Una dintre victime, un tânăr de 22 de ani, a murit, în urma leziunilor suferite, iar celelalte două au fost preluate de echipajele medicale și duse la spital.

Suspectul în acest caz este în custodia polițiștilor, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor.

Aflați amănunte de pe hotnews.ro și monitorulbt.ro.

Comentarii