Tatăl bebelușului mort după deratizare: I-am făcut resuscitare cât am putut

luni, 18 noiembrie 2019, 16:11
1 MIN
 Tatăl bebelușului mort după deratizare: I-am făcut resuscitare cât am putut

Nouă oameni dintr-un bloc din Timişoara au ajuns la spital în ultimele zile. Trei dintre ei, un copil de 3 ani, un bebeluş de 9 zile şi mama celui din urmă, au murit la câteva ore distanţă. Locatarii spun că tragedia s-a produs după ce în bloc s-a făcut dezinsecţie.

Tatăl bebeluşului de 9 zile susţine că nu au fost avertizaţi că în clădire urmează să aibă loc astfel de tratamente chimice.

"Când l-am dus la spital, nu respira bine. Nu mai putea să respire. I-am făcut resuscitare cât am putut şi am sunat la ambulanţă. L-au dus la spital, dar n-au mai putut să-l mai salveze", a declarat bărbatul.

"Au intrat în camerele care erau goale şi au dat cu substanţe. Dânşii aveau măşti pe faţă. Eu nu am ştiut de nimic, nu am ştiut că ei dau cu substanţe. Ar fi trebuit să ne anunţe, să ne spună. Nu am ştiut nimic. Acum două zile m-a durut burta, dar nu pot să spun de la ce anume. Toată lumea crede că totul sa întâmplat din cauza asta. E un caz bizar ca mai mulţi să meargă la spital cu greţuri şi vărsături", a mai spus tatăl micuţului decedat.

observator.tv

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii