Taximetristul din Cluj care nu a cerut bani pentru o cursă la spitalul de urgenţe, de negăsit

marți, 17 ianuarie 2023, 18:21
1 MIN
 Taximetristul din Cluj care nu a cerut bani pentru o cursă la spitalul de urgenţe, de negăsit

Taximetriștii din Cluj-Napoca își caută colegul care a transportat gratuit o mamă cu copilul, de urgență, la spital. Femeia nu avea destui bani, iar gestul său de omenie a impresionat pe toată lumea.

Bărbatul e, însă, de negăsit. Colegii vor să-l premieze cu un abonament gratuit pe cinci ani la dispeceratul de taxi, sau chiar cu o mașină electrică, dacă e deja angajat.

Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj, a declarat, pentru Știrile PRO TV că, se străduiește de câteva zile să verifice știrea. Informația a fost publicată inițial pe un grup de Facebook, dar nu este clar când a avut loc cursa respectivă, și nici cine e autoarea postării.

Cazul taximetristului mărinimos a fost relatat de un alt șofer pe un grup de Facebook. O mamă care a apelat la serviciile sale ca să ajungă cu copilul la spital, i-a dat apoi un mesaj, precizând că are doar 16 lei să îi dea pe cursă.

Cel mai probabil, cursa ar fi valorat mai mult, însă taximetristul a refuzat să ia vreun ban. I-a răspuns că ajunge imediat și îi va duce gratis la Urgențe.

Potrivit Știri de Cluj, acesta a postat și o fotografie cu discuția între femeie și șoferul de taxi.

Comentarii