Tehnoton SA pe locul I în ierarhia firmelor ieșene (P)

sâmbătă, 12 noiembrie 2022, 15:37
2 MIN
 Tehnoton SA pe locul I în ierarhia firmelor ieșene (P)

Senatorul Maricel Popa: Cred că timpul își pune, incontestabil, amprenta asupra noastră și a mediului în care trăim, arătând astfel dacă ne-am făcut treaba într-o manieră responsabilă sau dacă ne-am pierdut în hățișul vieții. Aseară, alături de reprezentanții Camerei de Comerț și Industrie din Iași, dar și de reprezentanții mediului de business de la noi, am avut bucuria de a retrăi cele mai importante momente din viața mea de antreprenor. 

A fost o onoare pentru mine să văd că Tehnoton SA s-a clasat pe locul I în ierarhia firmelor ieșene, însă ceea ce m-a bucurat și mai mult a fost că această distincție a validat practic implicarea și dedicarea copiilor mei în gestionarea acestei companii, deoarece a trecut ceva timp de când fabrica este administrată de ei. Cu alte cuvinte, Tehnoton este un proiect de familie pe care l-am crescut, dezvoltat și dat mai departe noii generații, iar cu acest lucru mă mândresc nespus. 

Nu a fost ușor să rezistăm trecerii timpului, provocările fiind mari, iar gurile rele care au cântat prohodul acestei companii fiind extrem de multe, majoritatea dintre ele fiind din politică (da, unii folosesc și astăzi fabrica pentru a-și face campanie, pentru că nivelul discursului politic este destul de jos). 
Realitatea este însă că Tehnoton a depășit toate provocările apărute: a fost privatizată pe bursă, și-a schimbat și updatat tipul de producție, a fost un hub industrial pentru multe alte companii, dintre care amintesc IMA Componentes Iași, Delphi etc., a plătit taxe și impozite la stat de peste 100 de milioane de euro și, cel mai important, rezistă și astăzi, comparativ cu alte mari fabrici din zona industrială de care s-a ales praful: Fabrica Țesătura, fosta uzină Nicolina….

Uitându-mă în spate, pot spune că Tehnoton este deja o fabrică ce are o poveste de succes care merge mai departe, din generație în generație, lucru cu care mă mândresc!

 

Comentarii