Teleormanistan şi Pakistan, două patrii înfrăţite

vineri, 19 aprilie 2019, 01:50
3 MIN
 Teleormanistan şi Pakistan, două patrii înfrăţite

Poate că PSD vrea să aplice în campanie schema cu pakistanezii pe care a patentat-o Viktor Orban cu sirienii.

Pe agenţiile de ştiri aflăm planurile Guvernului PSD de la ambasadorul român din Pakistan: până la sfârşitul lui 2020, autorităţile române se gândesc să aducă în România un milion de asiatici, din care jumătate pakistanezi, pentru rezolvarea crizei forţei de muncă de care suferă economia. Dacă e adevărat, e mai tare decât o mie de moschei de-ale lui Ponta. Dar nu e, nu are cum să fie. E diabolică însă prin felul în care a fost pusă în discuţie şi scopurile pe care le urmăreşte.

Să reţinem, din start, că Pakistanul, ca resursă ieftină de forţă de muncă pentru economia românească, ar fi cea mai proastă soluţie dintre toate. De ce? Terorism, islamism, intoleranţă. Fiecare român ştie pe unde se oploşise Bin Laden şi cum era păzit de autorităţi. Să-i aduci casă pe ucenicii lui Mahomed, să ajungă undeva la 5% din populaţia României şi un sfert din cea activă, ar fi o invazie pe care nu ar suporta-o nici societăţi mult mai solide. O ştie foarte bine şi Liviu Dragnea. Dar de ce ar anunţa aşa ceva? Poate că vrea să aplice schema cu pakistanezii pe care în Ungaria a patentat-o Viktor Orban cu sirienii. şi acolo s-au câştigat alegeri pe fobii în masă, garduri de sârmă, împotriva unor emigranţi care nu prea sunt. De ce nu şi în România? De ce nu şi aici? N-am putea să răsturnăm câmpul politic cu picioarele în sus, să schimbăm complet datele alegerilor? Desigur! Emigraţia e o problemă de o mie ori mai distruptivă decât cea a referendumului pentru familie. şi în acea chestiune frontul anti-PSD a fost făcut harcea-parcea. Mulţi au muşcat din poveste şi s-au comportat precum muştele bete la bec, în timp ce PSD a avut liniştea să mai dea câteva tunuri cu justiţia.

Cui foloseşte vehicularea unei invazii islamice iminente şi potenţial teroriste?

Cum, tineretul USR-ist se opune amestecului de civilizaţii? Păi asta înseamnă o încercare concretă de rezolvare a problemei forţei de muncă. Liberalilor, globaliştilor, corporatiştilor, vreţi principii, pieţe deschise? Luaţi de aici: un milion de asiatici! Nu-i aşa că o începeţi să gândiţi ca Dragnea? Nu-i aşa că deveniţi la fel de patrioţi ca el, care îşi apără ţărişoara de tot ce-i periculos în afară? Nu-i aşa că, pe undeva, poate are dreptate? Îl acuzaţi pe Dragnea de xenofobie? Criticaţi discursul lui despre companiilor străine care "vin să ne ia", despre produsele lor "fără gust" în comparaţie cu cele de pe plaiurile mioritice? Păi plaiurile astea trebuie apărate de tot ce-i străin! American, german, olandez, pakistanez! Nu contează. Nu-i aşa că pe undeva gândim la fel? De ce umblaţi cu dublă măsură! Toţi vrem să crească economia românească, avem un interes comun!

De fapt, totul se rezumă la intoleranţă, xenofobie şi alimentarea curentului anti-globalist. Vom fi nevoiţi să vorbim despre "apărarea intereselor României" pe aceeaşi limbă cu care vorbeşte Dragnea. Ei vor să ne temem de "barbarii" care bat la porţile cetăţii, fără să facem distincţie între ei. Scopul este încurajarea curentului antioccidental, înecarea setului de valori liberale în puhoaie de ură. Teleormanistan rimează excepţional cu Pakistan. N-am găsit altă rimă.

Comentarii