Theodor Paleologu și-a început campania prezidențială la Iași

vineri, 06 septembrie 2019, 11:34
1 MIN
 Theodor Paleologu și-a început campania prezidențială la Iași

Theodor Paleologu, candidatul PMP la alegerile prezidențiale, susține o conferință de presă la Iași pentru începerea campaniei prezidențiale. El este secondat de președintele PMP, Eugen Tomac,  și deputatul Petru Movilă.

Paleologu a declarat că a început campania la Iași pentru că e "bastionul României combatante din Primul Război Mondial", dar și pentru că are origini ieșene. În plus, a amintit că a fost unul dintre cei care a contribuit la restaurarea Teatrului Național în deceniul trecut.

În ce privește ceilalți candidați la președinția României, el a spus că "dihonia" și "ambâțul" sunt dezastruoase pentru țară.

Întrebat dacă problemele lui Traian Băsescu cu CNSAS constituie o piedică în cursa spre Palatul Cotroceni, Theodor Paleologu a spus că nu vede de ce. "Suntem persoane diferite. El a candidat în 2004", a adăugat el.

De asemenea, îi reproșează lui Klaus Iohannis "dezastrul electoral din 2016, când PSD a înregistrat cel mai mare scor", și numirea Vioricai Dancila în funcția de premier.

În final, Paleologu a promis că, dacă va fi ales, nu va candida și pentru un al doilea mandat.

Comentarii