Toaleta din fundul curţii, adusă în clădirea şcolii în urma unei partide de poker

sâmbătă, 15 februarie 2020, 02:50
2 MIN
 Toaleta din fundul curţii, adusă în clădirea şcolii în urma unei partide de poker

Un inedit turneu de poker are loc azi la Iaşi, în scop caritabil. Toţi participanţii vor dona banii pentru dotarea Maternităţii „Cuza Vodă“ cu trei incubatoare, dar şi pentru dotarea unei şcoli primare din judeţ cu WC şi baie interioare.

Asociaţia „Beard Brothers“ Iaşi (n.r. – Fraţii Barbă, asociaţie a bărbăţilor) organizează astăzi, de la ora 15, cea de-a doua ediţie a campionatului de poker în scop caritabil, BeardIn, care are loc la Poker Arena (A. Panu, 36). Toţi cei care vor participa la turneul de poker vor strânge bani pentru dotarea Maternităţii „Cuza Vodă“ cu trei incubatoare noi şi pentru dotarea unei şcoli primare din judeţul Iaşi cu baie interioară. „La eveniment pot participa toţi oamenii dornici să se implice în fapte bune, indiferent că sunt bărboşi sau nu, bărbaţi sau femei, experimentaţi în ale pokerului sau începători. Ideea e să ne unim forţele, să ne cunoaştem între noi şi să strângem împreună suficiente fonduri ca să ducem la îndeplinire scopul evenimentului. Ne dorim să oferim copiilor şansa la viaţă şi la educaţie, prin cele două cauze propuse, iar acest lucru îl putem face doar împreună cu fiecare om implicat în eveniment“, declară Adrian Narcis Macovei, preşedinte „Beard Brothers“ Iaşi.

Organizatorii au pregătit 13 mese de poker, a câte 10 jucători, iar regulile sunt simple: un buy-in iniţial de 100 lei şi posibilitatea unui rebuy şi un add-on. Pentru că este un joc de competiţie şi pentru că toţi jucătorii participă în scop caritabil, „Beard Brothers“ şi partenerii oferă celor prezenţi 10 premii, printre care zboruri cu planorul la 1.000 m în cadrul festivalului Hangariada, sau bilete la cele mai importante festivaluri din ţară.

„Beard Brothers“ a fost înfiinţat în noiembrie 2013, la Cluj-Napoca, fiind „o frăţie a bărboşilor cu spirit de iniţiativă, care îşi doresc să schimbe mentalităţi prin implicarea activă în societatea civilă şi care luptă împotriva stereotipu­rilor sociale şi a discriminării de orice fel“. În 2015, a apărut divizia de fete, The Sisterhood, iar din 2017, „Beard Brothers“ a venit şi la Iaşi. (Silvia CRAUS)

Comentarii