Toţi elevii din municipiul Iaşi se întorc la ore de săptămâna viitoare

vineri, 07 mai 2021, 15:28
1 MIN
 Toţi elevii din municipiul Iaşi se întorc la ore de săptămâna viitoare

Şcolile din municipiul Iași intră în scenariul verde de săptămâna viitoare, a anunţat Prefectura Iaşi. Practic, toţi elevii din oraşul Iaşi se întorc în clase.

Citeşte mai jos hotărârea:

Art.1(1) Se aprobă scenariul de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ preuniversitar din județul Iași, începând cu data de  10.05.2021, conform anexei la prezenta hotărâre.

(2) Inspectoratul Școlar Județean Iași are obligația de a comunica prezenta hotărâre tuturor unităților de învățământ preuniversitar din județul Iași, în vederea ducerii la îndeplinire. 

Art.2 Scenariul de funcționare poate fi modificat săptămânal în funcție de evoluția epidemiologică de la nivelul unității administrativ-teritoriale. 

Art.3 Unitățile de învățământ preuniversitar din județul Iași care nu se regăsesc in Anexa prezentei hotărâri își continuă activitatea conform scenariilor stabilite în hotărârile anterioare  ale CJSU Iași emise in baza Ordinul comun Nr. 3755/560/2021.

Art.4 Inspectoratul pentru Situații de Urgentă ”Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași, prin Secretariatul Tehnic Permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași va transmite prezenta hotărâre membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași și tuturor autorităților publice locale din județul Iași. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii