Trapper-ul Alberto Grasu este unul dintre tinerii acuzați că au vandalizat vila din Capitală

marți, 04 ianuarie 2022, 14:27
2 MIN
 Trapper-ul Alberto Grasu este unul dintre tinerii acuzați că au vandalizat vila din Capitală

Tinerii care au devastat o pensiune din Capitală, în noaptea de Revelion, au fost identificaţi în mare parte de autorități. Printre ei se află şi minori.

Cel care a închiriat vila alături de prietenii săi este un trapper cu milioane de vizualizări pe platforma Youtube, cunoscut în rândul tinerilor sub numele de Alberto Grasu.

El le-a transmis public fanilor săi că a petrecut, într-adevăr acolo, dar că nu se consideră vinovat pentru ce au făcut alte persoane, care au apărut ulterior la petrecere, ştiind că acesta este acolo.

Potrivit lui, persoane străine au început să vină neinvitate cu musafiri despre care cei ce au închiriat vila nu ar fi avut habar, după ce adresa ar fi fost postată pe Instagram.Despre maceta menţionată de proprietarul vilei, artistul a spus că era de fapt un cuţit cu care au tăiat tortul şi au desfăcut şampania la miezul nopţii.

De altfel, artistul a spus că la intrare nu el şi prietenii săi ar fi tăiat bilete şi că tot dezastrul din casă a început la ora 11.00 când în vilă s-ar fi spart o ţeavă de apă şi clădirea a fost inundată.

Cu toţii sunt cercetaţi pentru distrugere, după ce au spart pereţii si televizoarele, dar şi sistemul de supraveghere al clădirii, ca să nu fie recunoscuţi.

Proprietarul estimează paguba la cel puţin 20.000 de euro.

Aceştia sunt doar câţiva dintre tinerii care au făcut ravagii în vila din sectorul 4 al Capitalei. Adolescenţii au plătit 3500 de lei ca să închirieze clădirea în noaptea de Revelion, după care au facut acolo, dezastru.

Mai mult, pe stirileprotv

Comentarii