Trei brute, aduse într-o boxă a Tribunalului. Au înjunghiat două femei în somn!

vineri, 12 ianuarie 2018, 02:50
2 MIN
 Trei brute, aduse într-o boxă a Tribunalului. Au înjunghiat două femei în somn!

Judecătorii ieşeni au amânat încă o dată procesul în care trei recidivişti sunt acuzaţi că au înjunghiat în somn două femei. Corneliu Marolicaru, Gheorghe Gherasim şi Sergiu Rotaru Gavriliuc sunt judecaţi pentru tentativă de omor şi urmează a se prezenta din nou în instanţă în data de 22 ianuarie. Potrivit procurorilor, în noaptea de 14 spre 15 august, cei trei au intrat în casa Paraschivei B., din Iaşi. 

Fe­meia locuia alături de fiica sa Petro­nela, precum şi de nepoata sa de nouă ani. Femeile dormeau atunci când în casă au intrat cei trei agresori, ambele fiind înjunghiate în timp ce se aflau în pat. „Maniera în care au acţionat in­culpaţii Marolicaru Corneliu, Ghe­rasim Gheorghe şi Gavriliuc Rotaru Sergiu şi momentul ales, în cursul nopţii, profitând de faptul că persoanele vătămate dormeau în camera lor şi le-au aplicat lovituri de cuţit, în mai multe rânduri în ceea ce-o pri­veşte pe B.P., presupune o periculo­zitate sporită a inculpaţilor care s-au ajutat reciproc şi au cooperat la săvârşirea faptei“, arată procurorii în rechizitoriu.

Aceştia mai menţionează că una dintre victime a fost tăiată în zona braţelor, în timp ce încerca să îşi apere zonele vitale. De asemenea, Petronela B. era însărcinată la acel moment, şi din acest motiv „şi-a pus braţele pe abdomen/torace pentru a-şi apăra copilul nenăscut.“ „Împrejurarea că inculpaţii au avut convingerea că persoanele pe care le-au atacat în somn erau M.A. şi T.S. şi confuzia acestora asupra persoa­nelor vătămate – error in persona – este fără relevanţă, viaţa şi integrita­tea fizică a persoanelor fiind protejată în egală măsură“, se mai arată în rechizitoriu. 

 

 

Comentarii