Trei propuneri noi la CSM Poli

joi, 28 decembrie 2017, 02:43
2 MIN
 Trei propuneri noi la CSM Poli
 
Gorobsov, Gavrilă şi Gallego ar dori să joace în Copou

 

 

CSM Politehnica este în continuare în căutări pentru întărirea lotului de jucători. Ieri, trei noi propuneri au sosit pe masa conducătorilor clubului ieşean. Agenţii mijlocaşilor Nicolas Gorobsov, Bogdan Gavrilă şi Adriá Gallego au transmis reprezentanţilor CSM că aceştia ar fi interesaţi să evolueze din 2018 sub comanda antrenorului Flavius Stoican.

Argentinianul Gorobsov, care are şi cetăţenie italiană, are 28 de ani şi este cunoscut românilor din perioada în care a evoluat la Poli Timişoara (2011-2012 şi 2013-2014) şi ASA Târgu Mureş (2014-2017, interval în care, pentru scurt timp, a jucat şi în Israel, la Hapoel Tel Aviv). Închizătorul care a mai evoluat la cluburile italiene Vicenza, Torino, Cesena şi Nocerina a lăsat o impresie foarte bună în Liga I, însă faptul că în acest sezon nu a prins niciun contract ridică unele semne de întrebare capilor grupării din Copou.

Născut la Galaţi pe 6 februarie 1992, Bogdan Gavrilă, care joacă, de regulă, mijlocaş de bandă, a mai lucrat sub comanda lui Stoican la Dinamo Bucureşti. Gavrilă, care a mai evoluat la Chindia Târgovişte, Oţelul Galaţi şi Petrolul Ploieşti este legitimat din vara lui 2016 la Ethnikos Achna, în Cipru, însă ar fi tentat de o revenire în Liga I.

Fundaşul dreapta Adriá Gallego este un spaniol de 27 de ani care a jucat ultima dată în Liga a III-a spaniolă, la Ateltico Saguntino. Acesta a mai fost legitimat în ţara natală la mai multe echipe, Deportivo La Coruña B, Lleida, Binefar, Castellon, Portugalete, Asco şi Ciudad de Ibiza şi în SUA, la FC Storm.

O decizie în privinţa celor trei va fi luată înainte de reluarea antrenamentelor, prevăzută a avea loc pe 7 ianuarie. Până actunci, ieşenii urmează a analiza mai multe variante, urmând a marşa pe acelea care li se vor părea a fi cele mai bune pe posturile căutate a fi întărite: fundaş dreapta, mijlocaş central, mijlocaş de bandă şi atacant.

 

 

Comentarii