Trei spectacole deosebite ale Filarmonicii, săptămâna aceasta

luni, 01 februarie 2021, 02:50
1 MIN
 Trei spectacole deosebite ale Filarmonicii, săptămâna aceasta

Filarmonica „Moldova” a pregătit trei spectacole pentru săptămâna aceasta, orchestra simfonică şi Corul Academic „Gavriil Musicescu” urmând să susţină reprezentaţii la Casa Studenţilor şi în Sala Eduard Caudella de la Casa Balş. 

Joi şi vineri, pe scena Casei Studenţilor va urca orchestra simfonică a Filarmonicii, de la ora 19 urmând să fie interpretate „Invitaţie la dans” şi Uvertura „Oberon” de C.M. von Weber, dar şi selecţii din „Visul unei nopţi de vară" de F. Mendelssohn-Bartholdy. Orchestra se va afla sub bagheta dirijorului Radu Popa.

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituţiei din str.”Cuza Vodă” 29, iar în ziua concertului pot fi achiziţionate şi de la Casa Studenţilor începând cu ora 18,00. Sâmbătă, de la ora 19, publicul ieşean va putea asculta Corul Academic „Gavriil Musicescu”, care îi invită pe cei prezenţi la o „Călătorie de iarnă”. Concert coral, care va avea loc în Sala Eduard Caudella, este dirijat de Bogdan Cojocaru.

Soliştii reprezentaţiei sunt Victoria Bleortz, Mihaela Blându, Liviu Muntean şi Silviu Cilinschi. La pian va interpreta Ciprian Ciotloş. Programul cuprinde lucrări semnate de către Gh. Dima, A. Paşcanu, C. Debussy, F. Poulenc, P. Hindemith sau V. Şabalin. Cei interesaţi pot achiziţiona bilete de la sediul Filarmonicii.

Comentarii