Ultima deplasare a anului

joi, 13 decembrie 2018, 02:43
3 MIN
 Ultima deplasare a anului

Poli a plecat ieri din Iaşi pentru meciul de astăzi, de la Chiajna. Rus şi Panţîru sunt suspendaţi, Bădic este accidentat, iar prezenţa lui Mihalache pe teren este incertă

 

 

 

Politehnica Iaşi a plecat ieri spre Bucureşti, pentru meciul de vineri contra Concordiei Chiajna, care va deschide etapa a XX-a a Ligii I de fotbal. Antrenorul principal al ieşenilor, Flavius Stoican, a anunţat că are probleme de efectiv înaintea disputei cu ocupanta penultimului loc al clasamentului. Tehnicianul a precizat că nu va putea conta pe Laurenţiu Rus şi Ionuţ Panţîru, care sunt suspendaţi şi Narcis Bădic, accidentat. Rus nu mai joacă în acest an după suspendarea de nouă etape primite ca urmare a eliminării directe din partida contra CSU Craiova, când l-a lovit pe Mihăilă, iar Panţîru a primit în disputa cu Dunărea Călăraşi, care a avut loc duminică, al patrulea cartonaş galben stagional. Bădic nu va mai evolua nici el în acest an, după ce a suferit o operaţie de menisc. Semne de întrebare planează în legătură cu utilizarea lui Ovidiu Mihalache. Stoican a anunţat că stoperul, care a jucat nerefăcut şi cu Dunărea, acuză dureri la genunchi.

Şeful băncii tehnice ieşene s-a arătat optimist înaintea duelului cu formaţia pregătită de Dorinel Munteanu: “Venim după două victorii şi un egal. Atmosfera este foarte bună la nivelul vestiarului. Vreau să fim realişti, pentru că mai avem mult de muncă. Vrem să facem un meci bun la Chiajna. Vrem maximum din acest meci, gândul nostru este doar la victorie”. Şi jucătorii ieşeni se gândesc la succes. “Ne aşteaptă un meci greu. Vom juca pe un teren sintetic. Chiar dacă acesta este de o calitate bună, ne va fi greu să ne acomodăm. Concordia este o echipă bine organizată, care se apără foarte bine, va fi greu să-i desfacem. Cred însă că Mister va găsi soluţii. Sperăm că obţinem toate cele trei puncte” a declarat Denis Rusu.

Partida de la Chiajna este penultima pentru Poli în acest an. Vinerea viitoare, Iaşul va juca pentru ultima dată acasă în 2018, cu “lanterna” clasamentului, FC Voluntari, în Copou.

 

Stoican, suspendat două etape

Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Flavius Stoican, trimis în tribună la meciul cu FC Botoşani, a fost suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF. Stoican a primit şi o penalitate sportivă de 360 de lei. El a efectuat prima etapă în meciul cu Dunărea şi va lipsi doar la partida de vineri de la Chiajna.De asemenea, Marius Croitoru, director sportiv la FC Botoşani, a primit o suspendare de o lună şi o penalitate de 640 de lei. Jucătorii Aissa Laidouni (FC Voluntari) şi Răzvan Trif (Gaz Metan Mediaş) au fost suspendaţi câte un joc şi au primit o penalitate de câte 740 de lei.

 

Comentarii