Un arestat la domiciliu prins la volan beat şi fără permis

luni, 04 ianuarie 2021, 02:50
1 MIN
 Un arestat la domiciliu prins la volan beat şi fără permis

Un tânăr din Răducăneni va sta o perioadă în arestul poliţiei după ce a fost prins băut la volan, fără permis de conducere şi nerespectând măsura de arest la domiciliu, el fiind arestat într-un alt dosar. 

“La data de 31 decembrie 2020, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Răducăneni au oprit pentru control în trafic, pe raza satului Şerbeşti un bărbat, de 27 ani, din comuna Bîrnova, care conducea un auto emanând halenă alcoolică. Conducătorul auto a refuzat să sufle în etilotest şi să fie condus la o unitate medicală pentru recoltare probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, acesta nu a respectat măsura arestului la domiciliu, fiind cercetat într-un alt dosar penal. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. La data de 31 decembrie 2020 instanţa a dispus arestareareventivă pentru 30 de zile”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Comentarii