Un bădiţă cu ochi albaştri abureşte ieşenii la un dubios post teve local. Iaca cine-i, dacă nu ştiaţi!

marți, 07 martie 2023, 02:50
2 MIN
 Un bădiţă cu ochi albaştri abureşte ieşenii la un dubios post teve local. Iaca cine-i, dacă nu ştiaţi!

Ne-a atras atenţia un amic zilele acestea că există la Iaşi un post ce emite în eter, Bazil Zurlui Teve să-i spunem, după numele fostului reftor umefist cuplat cu filierele italiene de diplome şmenuite, post ce sare calul zilnic şi în toate direcţiile posibile, iar reprezentantul CNA de la Iaşi pare că doarme-n papuci de ani buni, drept dovada că a şi uitat lumea cum îl mai cheamă pe musiu. 

Iar cel mai activ realizator teve al lui Zurlui de acolo, cel mai anti-european, anti-american, anti-occidental, dar şi cel mai conspiraţionist anti-vax şi tot ce vreţi de acolo este cică bădiţa Sandu Amăriceloaie, unul la care cică senatoarea Şoşoacă e invitată precum premarele Chirica la teve-urile mogulaşilor lui de la cumătrie: o dată la câteva zile. Asta printre alţi invitaţi pe care îi regăsim la bădiţa Sandu în emisiune dar şi pe lista putiniştilor din ţară, apărută deja pe mai multe canale.

Ca urmare, venim şi noi cu o întrebare legitimă la bădiţa, dacă tot e aşa de preocupat de soarta ţărişoarei: de ce nu spune stimaţilor lui telespectatori şi faptul că, înainte de emisiunea (sau miciunea?) lui de aici de la Zurlui teve a fost cadru de nădejde cu ochi albaştri, la Doi şi-un sfert? Asta, aşa, pentru un pic de culoare, să zicem…

Dar de poza asta ce spuneţi?

Pentru că tot vântură unii prin târg varianta că USR ar putea absorbi, prin fuziune sau doar alianţă electorală, forţa dreaptă a lui Şică Orban până la alegeri, forţă cu care cică ar cocheta şi dom’ Costel de la Iaşi în caz că îi vor da cu flit liberalii, iată că un binevoitor ne-a şi trimit o poză de pe vremuri, când cei doi din imagine, ce ar putea deveni din nou colegi de formaţiune politică, chiar erau colegi şi mimau  public o mare amiciţie.

Deh, că tineri mai erau, maică… Apropo: voi chiar îi vedeţi pe cei doi din nou colegi?

Să nu mai râdeţi de ION!

Aţi râs probabil de aplicaţia ION a guvernului, făcută de menistrul Digitalizării, tânărul pesedist Burduja, care cică chiar ar fi bună, dar să ştiţi că unii mai informaţi îl văd pe acest june ca viitor premier, după rotativa din mai. Băiatul, auzim, chiar e un politician din alt aluat ca Ciolacu. Fie primit!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii