Un bărbat a fost amendat după ce a fost bătut de un consătean până a fost luat cu salvarea

miercuri, 09 iunie 2021, 09:27
2 MIN
 Un bărbat a fost amendat după ce a fost bătut de un consătean până a fost luat cu salvarea

Un bărbat în vârstă de 66 de ani, din satul Călugăreni, comuna Adâncata, se declară foarte supărat că a fost şi bătut, şi amendat în acelaşi timp. Bătaia a încasat-o de la un consătean, în timp ce poliţistul care a intervenit la scandal a decis să-i aplice şi lui amenzi, trei la număr.

Maricel Cosovanu va contesta amenzile în instanţă, iar argumentul lui forte este că a intervenit pentru a-şi apăra sora, care a strigat după ajutor, iar scandalul nu a fost pornit de el. Bărbatul consideră un abuz faptul că a fost amendat la Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Pe 25 mai, Maricel Cosovanu se deplasa pe drumul din sat şi a observat cum o maşină opreşte în faţa porţii surorii sale. „Poarta era închisă, agresorii au sărit gardul şi au început să o lovească pe sora mea, care striga după ajutor. Văzând aceasta vă daţi seama că am intervenit, însă Sorin Constantin Cosovanu s-a apropiat de mine şi m-a lovit în cap cu un corp contondent. Am început să sângerez puternic, nişte vecini m-au dus în curte la ei şi au chemat ambulanţa”, a relatat bărbatul.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a primit îngrijiri medicale, având o plagă suturată chirurgical la scalp.

Conform certificatului medico-legal, bărbatul a suferit excoriaţii, echimoze, plăgi contuze şi hematom epicranian frontal stâng, leziuni ce s-au putut produce prin lovire cu mijloace contondente şi care necesită 8-10 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, a constatat medicul legist care l-a consultat pe bărbatul venit şi la redacţia Monitorului de Suceava.

Cititi materialul integral pe monitorulsv.ro

 

 

Comentarii